Μύκονος: Η πλούσια Λιβανέζα που «κλαίει» 40.000 ευρώ, το ζευγάρι των απατεώνων και η αγωγή

Μύκονος: Η πλούσια Λιβανέζα που «κλαίει» 40.000 ευρώ, το ζευγάρι των απατεώνων και η αγωγή

Αντί για τις επενδύσεις που της υποσχέθηκαν, ο επιτήδειος και η σύντροφος του της πήραν τα λεφτά και έκτοτε αρνούνται να τα επιστρέψουν

mykonos2
Η Μόνα Χαλάουι δεν φανταζόταν ποτέ ότι το ζευγάρι που της έκανε το τραπέζι σε κάποια από τα καλύτερα και πιο ακριβά εστιατόρια της Μυκόνου το καλοκαίρι του 2019, ήταν κάτι άλλο από αυτό που έδειχνε.
Τρία χρόνια μετά η πλούσια Λιβανέζα ακόμη προσπαθεί να πάρει πίσω τις σαράντα χιλιάδες ευρώ που εμπιστεύθηκε στον επιτήδειο που πλασάρεται ως μεγάλος και τρανός.

Στην αγωγή της που φέρνει στην δημοσιότητα το protothema.gr περιγράφει τη γνωριμία της με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία και την σύντροφο του που διατηρούν «επιχείρηση» στο Νησί των Ανέμων.

Ένα νησί που γνωρίζει πλέον πολύ καλά τα έργα και τις ημέρες του ζεύγους που κατάφερε να ξεγελάσει την εύπορη Λιβανέζα, με δείπνα και ακριβές εξόδους.
MYKONOS_2

Το ζευγάρι είχε ήδη γνωρίσει τον αδερφό της και συνέχισε να «πολιορκεί» ακόμη και μετά το καλοκαίρι την Χαλάουι για να επενδύσει ένα κεφάλαιο και να συνεταιριστούν.

«Πράγματι μετά από συνεχείς πιέσεις προς εμένα και τον αδερφό μου με παρέπεισαν την 02/12/19 δυστυχώς και τους παρέδωσα από τις προσωπικές μου αποταμιεύσεις το ποσό των 40.000 ευρώ με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για την μίσθωση ακινήτου» αναφέρει η αγωγή της.

Της υποσχέθηκαν ότι θα της επιστρέψουν το ποσό μέχρι τον Νοέμβριο του 2020 και ότι θα μοιράζονταν τα όποια κέρδη προέκυπταν από την εκμίσθωση του ακινήτου.

Κλείσιμο
Έκτοτε ξεκίνησε η οδύσσεια της με το ζευγάρι των επιτήδειων της Μυκόνου, το οποίο δεν απαντούσε σχεδόν ποτέ στις συνεχείς κλήσεις της για διευθέτηση του ζητήματος.

Απάτες και κορονωπάρτι

Τελικά ο αετονύχης «επιχειρηματίας» και η σύντροφος του που αμαυρώνουν την εικόνα του επιχειρείν στη Μύκονο προσπάθησαν να την πείσουν ότι τα λεφτά τα είχε καρπωθεί ο ιδιοκτήτης του εν λόγω ακινήτου.

Ο τελευταίος μέσω του δικηγόρου του παρουσίασε στοιχεία που αποδείκνυαν ότι το ποσό των 40.000 ευρώ «κρατήθηκε» από το ζεύγος και όπως αναφέρει η Χαλάουι στην αγωγή της «ευθέως τους χαρακτήριζαν απατεώνες. Μάλιστα προς ενίσχυση του ισχυρισμού περί του πόσο απατεώνες είναι μου γνωστοποίησαν ότι το θέρος του 2020 ότε η χώρα μαστιζόταν από την πανδημία του covid-19, είχαν πολλαπλώς συλληφθεί για μεγάλης εκτάσεως κορωνοπάρτι, τα οποία διοργάνωναν επ’ αμοιβή».
LIVANEZA_AGOGI_Page_1
LIVANEZA_AGOGI_Page_2
LIVANEZA_AGOGI_Page_3
LIVANEZA_AGOGI_Page_5
LIVANEZA_AGOGI_Page_6

Η περιπέτεια της τρία χρόνια μετά δεν έχει τελειώσει, αφού όπως τονίζει στην αγωγή της στις 5 Αυγούστου του 2021 το ζεύγος με επιστολή που της έστειλε αποδέχτηκε να πληρώσει το ποσό των 35.000 ευρώ από τα σαράντα για να λήξει συμβιβαστικά το θέμα.

Η Μόνα Χαλάουι δέχτηκε αλλά και πάλι δεν πήρε ούτε ένα ευρώ πίσω, οπότε κατέφυγε στην ελληνική δικαιοσύνη κατά του ζεύγους προκειμένου να βρει το δίκιο της.

Η δίκη έγινε και αναμένεται η απόφαση για τον επιτήδειο και την σύντροφο του που εξακολουθούν να κυκλοφορούν στο νησί, παριστάνοντας τους επιχειρηματίες.
Μόνο που όλοι πλέον τους έχουν καταλάβει...

Ειδήσεις σήμερα:

Τζούλιαν Ασάνζ: Η Αυστραλία δεν θα αμφισβητήσει την έκδοση στις ΗΠΑ του ιδρυτή του WikiLeaks

Επιχείρηση Mincemeat: Η αληθινή ιστορία που έκανε τους Ναζί… κιμά

«Με αυτή την ταινία θα υπάρξουν πολλά προβλήματα»: Όταν ο Ντάνι Τρέχο έπρεπε να πάρει έγκριση από τη μεξικάνικη μαφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης