Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πει ότι η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πει ότι η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια

Ερωτήματα προκαλούν τα όσα είπε η 33χρονη στην παιδίατρο του νοσοκομείου Παίδων - Τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα αναμένεται να ζητήσει ο Μάνος Δασκαλάκης

roula-irida-main
Ανατροπές στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα αναμένεται να φέρει η κατάθεση μίας παιδιάτρου του νοσοκομείου Παίδων, που είχε πάρει το ιστορικό της Τζωρτζίνας από τη μητέρα της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, αποκάλυψε το MEGA είχε πει στην παιδίατρο του νοσοκομείου, όταν της έδινε ιστορικό, ότι η 9χρονη Τζωρτζίνα ήταν αυτή που βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια της. Τα όσα φέρεται να είπε έρχονται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της, ότι το μωρό εντοπίστηκε νεκρό από την αδερφή της.

«Μόλις πήγα στο θάλαμο της Τζωρτζίνας άρχισα να παίρνω ιστορικό από τους γονείς. Ρώτησα τη μητέρα για ποιο λόγο ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο μας. Μου είπε, λοιπόν, από την αρχή όλο το ιστορικό του παιδιού. Μου είπε για το πρώτο περιστατικό ανακοπής που την έπαθε στο Καραμανδάνειο. Μετά την ανακοπή νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Επίσης, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν από το το επεισόδιο που σας είπα, είχε βρει το μωρό της οικογένειας νεκρό στην κούνια του» είπε η παιδίατρος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjf4obwtyzgp)



Τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα φέρεται ότι θα ζητήσει ο Μάνος Δασκαλάκης

Την ίδια ώρα, ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται ότι θέλει να ζητήσει τεστ DNA για να διαπιστωθεί εάν είναι ο βιολογικός πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό, ο εν διαστάσει σύζυγος της 33χρονης φέρεται ότι θέλει να ζητήσει να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας.

Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον γονιδιακό έλεγχο που είχε ζητηθεί να γίνει μετά τους θανάτους των δύο παιδιών.

Σύμφωνα με το STAR, είχε ζητηθεί να γίνει γονιδιακός έλεγχος από τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, Α. Ηλιάδη. Οι γονείς είχαν δώσει έγκριση από τον Απρίλιο του 2021, ενώ ο κ. Ηλιάδης είχε μεσολαβήσει για να γίνει δωρεάν, με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα του ζευγαριού.

Ωστόσο, ο γονιδιακός αυτός έλεγχος δε θα έχει καμία αξία, καθώς, όπως είπε, ενδέχεται να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Μάνου Δασκαλάκη.

Δείτε βίντεο: Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα - Κατάθεση παιδιάτρου “καίει” την Ρούλα Πισπιρίγκου
Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα - Κατάθεση παιδιάτρου “καίει”...


Ειδήσεις σήμερα:

Φόβοι ότι Ρώσοι στρατεύσιμοι έχασαν την ζωή τους από τη βύθιση της ναυαρχίδας του ρωσικού στόλου Moskva

Η απάντηση του πρίγκιπα Χάρι στη συνέντευξη στο ΝΒC, για το αν του λείπει ο αδερφός του και ο πατέρας του

Τέλος εποχής για τα ελληνικά γαρίφαλα που εξαφανίστηκαν μετά τα κλειστά μπουζούκια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης