Πάτρα: «Η αόρατη αρχή είναι εδώ» - Τι κρύβει το μήνυμα των «νονών» με τη σφαίρα έξω από τα μαγαζιά

Πάτρα: «Η αόρατη αρχή είναι εδώ» - Τι κρύβει το μήνυμα των «νονών» με τη σφαίρα έξω από τα μαγαζιά

Έστειλαν φακέλους με σφαίρες σε νυχτερινά κέντρα - Τι εκτιμούν οι αστυνομικοί τώρα που η διασκέδαση επανέρχεται σε κανονική λειτουργία 

sfaires-kalykes
Μια περίεργη υπόθεση εκβιασμού ερευνούν τις τελευταίες ημέρες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών με πρωταγωνιστές τέσσερις ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών οι οποίοι έλαβαν ένα φάκελο που περιείχε ένα απειλητικό μήνυμα και μια σφαίρα.

Ο αποστολέας ήταν άγνωστος ενώ το μήνυμα στο λευκό χαρτί έγραφε, «Η αόρατη αρχή είναι εδώ». Το ύφος του, ωστόσο, σε συνδυασμό με τη σφαίρα που υπήρχε σε κάθε φάκελο δείχνει στις αρχές ότι πίσω από τις απειλές κρύβονται κυκλώματα «νονών» της νύχτας.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, με τη διασκέδαση να επανέρχεται σε κανονική λειτουργία και την καλοκαιρινή σεζόν να πλησιάζει οι «νονοί» που πωλούν προστασία σε νυχτερινά μαγαζιά θέλουν να εκβιάσουν τους επιχειρηματίες τρομοκρατώντας τους με τέτοιες απειλές.

Στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του ενός μαγαζιού, μάλιστα, διακρίνεται ο μυστηριώδης διανομέας του φακέλου ο οποίος αφήνει το απειλητικό μήνυμα μπροστά από την πόρτα του καταστήματος και εξαφανίζεται. Πρόκειται για ένα νεαρό άνδρα ο οποίος φορά ένα ανοιχτόχρωμο παλτό με κουκούλα, αφήνει το φάκελο στη τζαμαρία και φεύγει τρέχοντας μέσα στη νύχτα.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια εξετάζουν τους φακέλους προκειμένου να εντοπίσουν γενετικό υλικό ή αποτυπώματα τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν στους δράστες. Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν καρέ-καρέ το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των μαγαζιών που έχουν μπει στο στόχαστρο των "νονών" ώστε να ταυτοποίησουν τον κομιστή των επίμαχων φακέλων.

Ειδήσεις σήμερα

Νέες αποκαλύψεις για τη σπιτονοικοκυρά της Πισπιρίγκου - «Κάποιος σήκωσε τη σύνταξή της μετά τον θάνατό της»

Αυτή είναι η σύζυγος Ρώσου στρατιώτη που του έδωσε τις... ευλογίες της για να βιάσει Ουκρανές

Το bootcamp ξεκινά στο «X-Factor»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης