Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Ομοιότητες της Πισπιρίγκου με τον Αναγνωστόπουλο «βλέπει» ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Ομοιότητες της Πισπιρίγκου με τον Αναγνωστόπουλο «βλέπει» ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας

Ποια είναι τα κοινά στοιχεία της 33χρονης με τον  πιλότο των Γλυκών Νερών τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά - Τη βεβαιότητα πως ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για την υπόθεση της Πάτρας, εκφράζει ο ψυχίατρος

babis_pispirigkou
Την συζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς και τις ομοιότητες της κατηγορούμενης για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας με τον δολοφόνο της Καρολάιν Κράουτς και σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αναλύει στο protothema.gr ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

Όπως εξηγεί, η Ρούλα από την Πάτρα έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον πιλότο των Γλυκών Νερών τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, αρκεί να παραθέσει κάποιος τις φωτογραφίες τους την μια δίπλα στην άλλη.

«Το άκαμπτο της συμπεριφοράς που έχει εδώ και δυο μήνες η “κυρία”, όπως την αποκαλώ εγώ, σε συνδυασμό με το βλέμμα το ψυχρό και το άχρωμο, θυμίζουν έντονα τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Αν τους προσέξετε καλά, θα δείτε πολλά κοινά μεταξύ τους. Τα πρόσωπα και των δυο δεν έχουν καθόλου συναίσθημα».

Οι φωτογραφίες τους, σύμφωνα με τον γνωστό ψυχίατρο είναι αρκετές για να καταλάβει κάποιος αυτά που τους ενώνουν: «Αν βάλετε δίπλα δίπλα τις φωτογραφίες τους, θα δείτε πολλά κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ τους, έχουν σχεδόν την ίδια όψη. Από το βλέμμα τους, αλλά ακόμα και από τον τρόπο ομιλίας τους, εύκολα αναγνωρίζει κάποιος την έλλειψη συναισθήματος και από τους δυο. Μας διηγήθηκαν ο καθένας από μια ιστορία με μια φωνή που ήταν λες και δεν διηγήθηκαν τα δικά τους γεγονότα, αλλά κάποιου άλλου. Είναι η χαρακτηριστική στέρηση του συναισθήματος, που φαίνεται στην συμπεριφορά, τα χαρακτηριστικά του προσώπου, αλλά και στην εκφορά του λόγου τους. Όποια φωτογραφία τους βάλετε δίπλα δίπλα είτε χαμογελούν είτε όχι θα καταλάβετε ότι τίποτα δεν πηγάζει από μέσα τους».

Όπως εξηγεί ο κ. Σούρας, ακόμα και σήμερα με τόσες κατηγορίες στην πλάτη τους και οι δυο συμπεριφέρονται με κοινό τρόπο: «Ακόμα κι αυτά που λένε και τώρα, από την μια ο Μπάμπης στο δικαστήριο αποφάσισε ν ανακρίνει τους μάρτυρες την στιγμή που άφησε με αυτό τον τρόπο ένα βρέφος να μεγαλώσει χωρίς την μάνα του και από την άλλη αυτή βγαίνει δεξιά κι αριστερά μέσα από την φυλακή και λέει πως είναι δυνατόν να μιλάμε για εκείνη από την στιγμή που δεν την ξέρουμε. Μόνο την ξέρουμε; Κι από όλα αυτά που έχει πει και λέει δεν την καταλάβαμε. Τόσο καιρό μας δίνει στοιχεία μέχρι και τα ερωτικά της μάθαμε. Από τα social media χρόνια τώρα, έχει βγάλει την ζωή της στη φόρα. Τόσα ψέμματα και υπερβολές μοιράστηκε με τον κόσμο. Την καταλάβαμε, την μάθαμε καλά».

Σε ότι αφορά την σχέση μεταξύ των δυο γονιών της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας που έφυγαν τόσο νωρίς από την ζωή, ο Δημήτρης Σούρας είναι σίγουρος πως ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια: «Μεταξύ του ζευγαριού δεν υπήρχε κάποια σχέση, με την έννοια που όλοι ξέρουμε και θεωρούμε. Πιστεύω πως σιγά σιγά αυτός θα μας τα πει όλα. Θα μας πει τα πάντα για την ζωή του δίπλα στην “κυρία” αυτή. Ίσως ακολουθεί μια συγκεκριμένη γραμμή, αλλά κάποια θα τα πει. Αυτός δεν λέει την αλήθεια, αλλά θεωρώ πως κάποια στιγμή θα μιλήσει. Τίποτα δεν έχει πει. Μόνοι τους δημιούργησαν όλη αυτή την ιστορία. Την κλειδαρότρυπα του σπιτιού τους, μόνοι τους την άνοιξαν. Θα μπορούσαν να μην είχαν μιλήσει καθόλου. Εκείνοι μίλησαν για παράνομες σχέσεις, διαφορές χαρακτήρων, χωρισμούς. Ξεχνάνε πως πίσω απ όλη αυτή την ιστορία υπάρχουν τρία παιδιά νεκρά. Παιδιά δικά τους που πέθαναν κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες τις οποίες αναζητούν οι ειδικοί».

Και προσθέτει: «Δεν ασχολήθηκε κανένας μαζί της, εκείνη πήρε ένα τηλέφωνο πριν καν κατηγορηθεί και θέλησε να δώσει μια συνέντευξη με τον σύζυγο της μέσα στη γλύκα και το μέλι στην αρχή και τώρα στην αντιδικία. Υπήρχαν εικασίες μέχρι τότε, στο στόχαστρο μπήκε μετά την ανακάλυψη της κεταμίνης. Χωρίς κατηγορία σε βάρος της έδινε συνεντεύξεις τώρα γιατί παραπονιέται. Άλλα έτσι είναι το ναρκισσιστικό στοιχείο. Αυτοί νομίζουν και οι δυο πως είναι σταρ, μόνο που ξεχνάνε πως είναι σταρ του κακού. Δεν είναι οι καταπληκτικοί άνθρωποι και ούτε με την συμπεριφορά τους είναι άνθρωποι προς μίμηση, αλλά προς αποφυγή, αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν. Αυτό ισχύει και για τους δυο».

Για τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα η υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη έχει πολλά ερωτηματικά που πρέπει να απαντηθούν.

«Η υπόθεση έχει δρόμο ακόμα μπροστά της διότι θα πρέπει να αποδειχτεί πώς έχασαν την ζωή τους και τα άλλα δυο παιδιά. Αν βρεθεί μπλεγμένη θα μιλάμε για μια ιστορία που θα μιλάει για χρόνια γι' αυτήν ο κόσμος όλος. Κάτι που δεν καταλαβαίνει σ αυτή την φάση η “κυρία” αυτή, είναι πως εκείνη πρέπει ν αποδείξει τώρα πια πως δεν έδωσε την κεταμίνη, από την στιγμή που δεν υπήρχε στο νοσοκομείο. Εκείνη έμεινε μόνη της με το παιδί της, όχι εγώ. Όλα τα άλλα που λέει είναι ιστορίες για αγρίους. Αν έχει τον τρόπο ας το αποδείξει εδώ και τώρα, εκείνη κατηγορείται όχι εμείς».

Δείτε βίντεο: Ομοιότητες της Πισπιρίγκου με τον Αναγνωστόπουλο «βλέπει» ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας
Ομοιότητες της Πισπιρίγκου με τον Αναγνωστόπουλο «βλέπει» ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας




Ειδήσεις σήμερα:

Μήνυση σε βάρος του νεαρού Αιγύπτιου υπέβαλε ο Λιγνάδης – Τον εγκαλεί για ψευδή κατάθεση

Προβάδισμα με 54% στον Μακρόν δίνει και νέα δημοσκόπηση στη Γαλλία

Οι Ρώσοι βομβάρδισαν εργοστάσιο στο Κίεβο που κατασκευάζει τους πυραύλους οι οποίοι «χτύπησαν» το «Μόσκβα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης