Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι φωτογραφίες από τη σύλληψή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι φωτογραφίες από τη σύλληψή της

Μαυροντυμένη και ανέκφραστη η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Star

roula_34
Είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη σύλληψή της. 

Στις 30/3/22, η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται από την Πάτρα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Σε βάρος της βγαίνει ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. 


roularoula76



Πριν τραβηχτούν αυτές οι φωτογραφίες, έχει μόλις ενημερωθεί από τους αστυνομικούς για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ενώ είναι η  πρώτη φόρα που ακούει από επίσημα χείλη για το γεγονός πως ο θάνατος της κόρης έχει προέλθει από κεταμίνη.


H κατηγορούμενη, που βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού,  φοράει ένα μαύρο μακρυμάνικο μπλουζάκι και ένα μαύρο παντελόνι, ενώ έχει βαμμένα μαύρα και τα νύχια της. Έχει τα χέρια της σταυρωμένα μπροστά της, ενώ το βλέμμα της δείχνει να είναι ψύχραιμο και ατάραχο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της
Κλείσιμο



Η Πισπιρίγκου μιλά από τη φυλακή: «Είμαι μόνη μου, οι σκέψεις μου στα παιδιά μου, δεν με νοιάζει ο Μάνος» 

«Οι σκέψεις μου είναι πάντα στα παιδιά μου, πάντα» τονίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου, που επιμένει στην αθωότητά της. Μιλώντας χθες στο STAR από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου έχει προφυλακιστεί, η 33χρονη σημειώνει ότι δεν βρίσκει να έχει κάνει κακό στα παιδιά και ότι δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα γινόταν αυτό το πράγμα.

«Έχω μείνει τώρα μόνη μου εδώ», αναφέρει, ενώ δηλώνει ότι δεν την αφορά που ο Μάνος Δασκαλάκης συνέχισε τη ζωή του.

«Έχω μείνει τώρα μόνη μου εδώ. Και έχω βάλει τον εαυτό μου σε μια σειρά. Τις σκέψεις μου, όλα τα λάθη που έχω κάνει, δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά έστω μια αφορμή, έστω. Προσπαθώ να σκεφτώ να κατηγορήσω τον εαυτό μου σε κάτι και δεν βρίσκω. Θα μου πεις "κανένας δεν θα έβρισκε", το θέμα είναι ότι με παρουσιάζουν σαν άνθρωπο και μιλάνε άτομα τα οποία δεν με γνωρίζουν, μιλάνε και με παρουσιάζουν τέρατα και δεν είμαι αυτή», ανέφερε.

Για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Ερωτηθείσα για τους ελέγχους που γίνονται για τα άλλα δύο παιδιά, τη Μαλένα και την Ίριδα, ανέφερε: «Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δεν θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει. Από μένα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, από κανένα δηλαδή. Δεν μου περνάει καν από το μυαλό», είπε. Η μήνυση που έκαναν μετά τον θάνατο της Μαλένας, ανέφερε, ήταν κατά παντός υπευθύνου «και ο λόγος ήταν να μας πει οποιοσδήποτε είναι υπεύθυνος από πού προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια».

«Μετά λένε για το πανάκι (της Ίριδας). Μα θα πήγαινα εγώ η ίδια να δώσω το πανάκι; Αν είχα κάνει κάτι με το ίδιο το πανάκι ή με κάθε άλλο τρόπο; Αυτά τα πράγματα είναι εξωφρενικά.

«Έχει γίνει η ζωή μου με τον Μάνο σίριαλ»

Η 33χρονη αναφέρθηκε και στην προβολή του θέματος από τα μέσα ενημέρωσης, λέγοντας ότι η ζωή της με τον Μάνο Δασκαλάκη έχει γίνει σίριαλ. «Ότι χτύπησα εγώ κοπέλα σε καφέ, ότι έκανα φασαρία σε σούπερ μάρκετ. Δόξα τω Θεώ, ο Μάνος στη ζωή είναι και εδώ είναι να ερωτηθεί. Δεν έχουν γίνει ποτέ, μα ποτέ αυτά τα πράγματα».

Όταν ρωτήθηκε για τη φράση του συζύγου της που ζήτησε να τον βάλουν για μισή ώρα στο κελί μαζί της, η Ρούλα Πισπιρίγκου διευκρίνισε: «Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά είπε».

«Είπα ότι δεν θα σχολιάσω τη στάση του Μάνου, αυτό είπα και στους δικηγόρους, το έχω πει να το πουν και προς τα έξω», ανέφερε. «Ο Μάνος μπορεί... δεν έχω επικοινωνία. Εγώ είχα τρία τηλεφωνήματα όλα κι΄ όλα και μετά είχε κόψει η επικοινωνία. Δεν μπορώ να ξέρω πώς σκέφτεται ο Μάνος. Αν η μάνα των παιδιών του είχε σκοτώσει τα παιδιά του ή έστω το ένα από τα τρία και αυτός το έχει πάρει τόσο χαλαρά και τόσο ωραία, τι να πω... εγώ θα αντιδρούσα αλλιώς».


«Η στάση του Μάνου είναι ανεξήγητη»

Σύμφωνα με την Ρούλα Πισπιρίγκου, έγιναν κάποιες άκαρπες προσπάθειες από την πλευρά της να μιλήσει μαζί του, έστω για να της πει ότι «ναι το έχεις κάνει, έχω αυτήν την απόδειξη».

«Η στάση του είναι ανεξήγητη», υποστηρίζει, ενώ σχολιάζοντας την κατάθεσή του στην ανακρίτρια, στην οποία μίλησε με καλά λόγια ανέφερε: «Είπε την αλήθεια. Δεν μπορούσε να πει ψέματα σε κάτι».

Πάντως, όταν ρωτήθηκε αν είναι ικανοποιημένη με τη στάση του, ανέφερε ότι «προφανώς και περίμενα κάτι παραπάνω γιατί με τον Μάνο ήμουν εννιά χρόνια, είχαμε μια οικογένεια και τρία παιδιά μαζί. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να μου πει ένα "γιατί" εμένα. Όχι δημόσια και να τα βλέπω από την τηλεόραση και να μου τα μεταφέρουν, εμένα της ίδιας να μου πει "γιατί, γιατί τα παιδιά μας", αφού το θεωρεί δεδομένο».


«Περιμένω την αλήθεια, έστω και αργά, τη δικαιούνται, όχι εγώ, τα παιδιά μας», ανέφερε. Όσον αφορά στο πώς βιώνει την προφυλάκισή της, ανέφερε: «Πρώτα απ' όλα κανείς δεν γνωρίζει την ψυχολογία τη δική μου, και πώς νιώθω εγώ. Πρώτα απ' όλα δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ψάχνω όλη μέρα και όλη νύχτα απεγνωσμένα να βρω ένα στοιχείο να δείξει ότι δεν είμαι.. γιατί δεν είμαι εγώ και το Πάσχα που έρχεται παρακαλάω κάθε βράδυ να φωτίσει αυτόν έστω που γνωρίζει το οτιδήποτε να πάει να το πει. Γιατί κατηγορούμαι άδικα».

«Είχα άριστες σχέσεις με τους γονείς του Μάνου»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απέρριψε και τις καταγγελίες περί κακοποίησής της μπροστά στην Τζωρτζίνα, λέγοντας ότι με τον εν διαστάσει σύζυγό της έγινε έντονος τσακωμός που πάνω στα νεύρα τους δεν κατάλαβαν ότι τον άκουσε η κόρη τους, η οποία τότε έκανε μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης.

Παράλληλα, αναφέρει ότι συγγενικό πρόσωπο είχε κάνει άγαρμπους χειρισμούς και τραυματίστηκε η Τζωρτζίνα. Η καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού, υποστήριξε, έγινε από πρώην του Μάνου που «ήθελε να τον πικάρει». Παράλληλα αναφέρει ότι είχε άριστες σχέσεις με την οικογένεια του εν διαστάσει συζύγου της.

«Δεν με ενδιαφέρει κανένας Μάνος»

Η Ρούλα Δασκαλάκη αναφέρθηκε και στη ζωή που κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης, λέγοντας ότι πρόσφατα έμαθε ότι η κοπέλα με την οποία συγκατοικούσε και πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας είναι η ίδια κοπέλα με την οποία διατηρεί σχέση.

«Μου είχε πει ότι θα πήγαινε Αθήνα γιατί είχε πρόταση για δουλειά και δεν μπορούσε να συνεχίσει με μένα. Το είχαμε συμφωνήσει», είπε, υποστηρίζοντας ότι έμαθε ότι συγκατοικεί με την κοπέλα του και μία φίλη της. «Πριν μέρες έμαθα ότι είχε κανονική σχέση και πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Κάνουν βόλτες μαζί, την πηγαινοφέρνει στην εργασία της, ξέρω ότι είχε γίνει ντόρος και στην εργασία της κοπέλας. Δεν με απασχολούν αυτά», πρόσθεσε.

Η ίδια πάντως δηλώνει ότι δεν συνέχισε τη ζωή της. «Τα πάντα ήταν τα παιδιά μου και δεν με ενδιαφέρει κανένας Μάνος», ανέφερε.




Ειδήσεις σήμερα:

Η Μαριούπολη «ήταν, είναι και θα παραμείνει ουκρανική» λέει ο δήμαρχός της - Τέσσερις νεκροί άμαχοι στο Χάρκοβο

Πώς οι Ουκρανοί λένε ότι «παγίδευσαν» τη ρωσική ναυαρχίδα Moskva με drone και τη χτύπησαν με πυραύλους Neptune

Ο Έλον Μασκ δίνει 41 δισ. δολάρια για να εξαγοράσει το Twitter - Τι θέλει να πετύχει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης