Πρέβεζα: Ξάφρισαν ηλικιωμένη με το πρόσχημα της απολύμανσης

Πρέβεζα: Ξάφρισαν ηλικιωμένη με το πρόσχημα της απολύμανσης

Χτύπησαν το κουδούνι και της είπαν ότι θα κάνουν απολύμανση για τον κορωνοϊό - Ζήτησαν από την 92χρονη να βάλει στα χρήματα σε ασφαλές σημείο για να μην καταστραφούν από το απολυμαντικό

ilikiomeni-listeia-ena
Ένα ζευγάρι Ελλήνων ήταν οι «μαϊμού» υπάλληλοι του Δήμου που είχαν χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού μιας ηλικιωμένης λέγοντάς της ότι δήθεν θα έκαναν απολύμανση κατά του κορωνοϊού και κατάφεραν να αρπάξουν τις οικονομίες της στο χωριό Γοργόμυλο της Πρέβεζας, την περασμένη Τετάρτη.

Η 92χρονη δεν υποψιάστηκε κάτι, όταν οι δράστες της ζήτησαν να συγκεντρώσει σε ασφαλές σημείο όσα χρήματα είχε, με το πρόσχημα ότι η ουσία του απολυμαντικού θα τα κατέστρεφε! Έτσι, έβγαλε το ποσό των 2.350 ευρώ που διατηρούσε στο σπίτι και τα έβαλε σε μια σακούλα, την οποία οι απατεώνες άρπαξαν και εξαφανίστηκαν με ένα αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει έξω από το σπίτι.

Την έρευνα για την υπόθεση ανέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ζηρού και, σε συνεργασία με τους ειδικούς του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά: Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στον Πλατανιά στο νότιο Πήλιο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Περισσότεροι από 3.000 άμαχοι απομακρύνθηκαν από τη Μαριούπολη

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Το θέατρο της Ρούλας μετά την πρώτη απόπειρα κατά της Τζωρτζίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης