Κάποιος φαίνεται ότι γνώριζε πολλά για την ύπαρξη ενός πραγματικού θησαυρού στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας σε περιοχή έξω από την Πάτρα κοντά στα Ψηλά Αλώνια και εκμεταλλεύτηκε την ολιγοήμερη απουσία της για να τον κάνει δικό του.
Η ηλικιωμένη έπαθε σοκ όταν επέστρεψε στο σπίτι και διαπίστωσε ότι τα 100.000 ευρώ που φύλαγε είχαν εξαφανιστεί μαζί με οκτώ χρυσές λίρες. Το περίεργο είναι ότι ο δράστης ή οι δράστες πήγαν κατευθείαν στην κρυψώνα που είχε φτιάξει μέσα στη ντουλάπα της και δεν είχαν ερευνήσει άλλους χώρους του σπιτιού!
Αυτό κάνει τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στους οποίους κατήγγειλε την κλοπή «μαμούθ» να έχουν σχεδόν αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για… τυχερούς διαρρήκτες που βρήκαν αμέσως τον στόχο τους και έκαναν διάνα και να στρέφουν τις έρευνες στα πρόσωπα του περιβάλλοντος της ηλικιωμένης. Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί, είναι αν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.