Δίκη Φιλιππίδη: Στις 14 Απριλίου συνεχίζεται η διαδικασία
Η κατηγορία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση καταρρέει, δηλώνουν οι δικηγόροι του ηθοποιού – Κεκλεισμένων των θυρών έγινε η εξέταση της πρώτης γυναίκας που τον κατήγγειλε
Με την εξέταση της πρώτης γυναίκας που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδηγια βιασμό και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση συνεχίστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η δίκη με κατηγορούμενο τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Η κατάθεση της μάρτυρας αλλά και η εξέτασή της από το δικαστήριο και τους συνηγόρους, γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, όπως ομόφωνα αποφάσισε η έδρα. Μετά και την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας, η δίκη θα συνεχιστεί στις 14 Απριλίου με την υποβολή ερωτήσεων στην μάρτυρα από την υπεράσπιση του κατηγορούμενου ηθοποιού.
Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης του δικαστηρίου ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, τόνισε: «Είναι δυστύχημα που δεν παρευρίσκονται δημοσιογράφοι στο ακροατήριο για να καταγραφεί η σημερινή διαδικασία. Οι κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη καταρρέουν».
Από την πλευρά της, η Κική Μπαρκιτζίδου, η οποία εκπροσωπεί επίσης τον Πέτρο Φιλιππίδη τόνισε: «Θα ήθελα ως δικηγόρος και ως νομικός οι πόρτες να μην είναι κλειστές για να ακούσετε όσα ακούσαμε και εμείς. Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον»
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας