Κούγιας για Πισπιρίγκου: Ανθρωποφαγία και κατάργηση του τεκμηρίου της αθωότητας

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Ανθρωποφαγία και κατάργηση του τεκμηρίου της αθωότητας

Ο γνωστός δικηγόρος εξέδωσε ανακοίνωση για την πολύκροτη υπόθεση κατηγορώντας Μέσα ενημέρωσης και δημοσιογράφους για τον τρόπο που χειρίζονται την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα

kougias
Ανακοίνωση για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και τον τρόπο με τον οποίο, όπως λέει τα Μέσα Ενημέρωσης, αναφέρονται στην κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, εξέδωσε ο δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας.

Όπως λέει «περιμένω, ειδικά τις δύο τελευταίες ημέρες, πότε η Ένωση Δικαστών – Εισαγγελέων, η Ένωση Εισαγγελέων, η Ένωση Ελλήνων ποινικολόγων, η Ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων της Ελλάδος να κάνουν έστω, για τα μάτια του κόσμου, μια παρέμβαση, έστω μια διαμαρτυρία για την ανθρωποφαγία των ΜΜΕ, την κατάργηση του τεκμηρίου αθωότητος, την κατάργηση κάθε συνθήκης δίκαιης δίκης στην υπόθεση της φερόμενης ως παιδοκτόνου, Ρούλας Πισπιρίγκου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciyq1s3l3pcx)


Ο Αλέξης Κούγιας στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «παρατηρώ κάθε ημέρα, όλα τα ΜΜΕ και διερωτώμαι αν είμαι δικηγόρος σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν είμαι σε κάποια χώρα – οπερέτα – δικτατορία της κεντρικής Αφρικής, της Νοτίου Αμερικής και της Άπω Ανατολής.

Διερωτώμαι εάν στην Ελλάδα λειτουργεί η αστυνομία, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη για να κατοχυρώνουν τα ατομικά δικαιώματα όλων των πολιτών και τη δημοκρατία ή λειτουργούν ειδικά σε περιπτώσεις πτωχών, ανυπεράσπιστων κατηγορουμένων για εγκλήματα, μόνο και μόνο για να εξασφαλίζουν την επανεκλογή αγράμματων και ανεύθυνων πολιτικών. Με εκπλήσσει αυτός ο διαγωνισμός του ποιος θα προκαταδικάσει μια κατηγορουμένη που αρνείται την ενοχή της χωρίς να διαμαρτύρεται κανένας».

«''Δημοσιογράφοι'', παρουσιαστές πρωινών εκπομπών, ντετέκτιβ της κακιάς ώρας, πρώην αστυνομικοί, συνδικαλιστές αστυνομικοί, ιατροδικαστές, ψυχίατροι και αγράμματοι δικηγόροι που δεν έχουν πατήσει σε ποινικό δικαστήριο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ έχουν προκαταδικάσει στην Ελλάδα του 2022 μια συνάνθρωπό μας, την οποία δεν τολμούν να υπερασπιστούν και παραιτούνται ακόμη και οι δικηγόροι που ανέλαβαν την υπόθεση», αναφέρει.

«Αυτός ο κανιβαλισμός και η υποκρισία πρέπει να τελειώνουν σήμερα και η κυρία κατηγορουμένη θα πρέπει να έχει κάθε προστασία από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και την καλύτερη υπεράσπιση, εάν θέλουμε να είμαστε πράγματι η Ελλάδα που δίδαξε στον κόσμο τον νομικό πολιτισμό», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο δικηγόρος.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η εξέταση στο δικαστήριο της πρώτης γυναίκας που κατήγγειλε για βιασμό τον Φιλιππίδη

Με ατζέντα αυτοδυναμίας ο Μητσοτάκης για το rebound μετά τη δημοσκοπική κάμψη

Η συγκινητική δημοσίευση της κόρης του Μπρους Γουίλις, Σκάουτ, μετά την ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης