Μία 19χρονηΜολδαβή κρατούσε «φυλακισμένη» κύκλωμα σωματεμπορίας υποχρεώνοντάς την να εκδίδεται έως και 30 φορές την ημέρα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η κοπέλα είχε έρθει στην Ελλάδα μετά από παρότρυνση μιας 22χρονης ομοεθνούς της, η οποία της είχε υποσχεθεί ότι θα της βρει δουλειά.
Ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε, η 22χρονη με τους συνεργούς της την εγκλώβισαν σε ένα σπίτι υποχρεώνοντάς την να εκδίδεται πολλές φορές την ημέρα σε οίκο ανοχής του κέντρου της Αθήνας.
Μάλιστα, όταν επιχειρούσε να αντισταθεί την χτυπούσαν. Μαζί με τη νεαρή, οι δράστες κρατούσαν «φυλακισμένο» και το παιδί της.
Η απίστευτη ιστορία, που φαίνεται να έχει ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο, ήρθε στο φως μετά από έλεγχο της ΕΛΑΣστον οίκο ανοχής. Έχουν συλληφθεί ήδη δύο άτομα και αναζητώνται τρία ακόμα.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.