«The Bricklayer»: Μετέφερε το στρατηγείο της CIA στο... Δημαρχείο Θεσσαλονίκης - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Δεκάδες «πράκτορες» συμμετέχουν στα σημερινά γυρίσματα της ταινίας

Σε στρατηγείο της CIA μετατράπηκε το Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες των γυρισμάτων της χολιγουντιανής ταινίας «The Bricklayer».

Mε το γνωστό σήμα της Κεντρικής Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ να έχει τοποθετηθεί στον κεντρικό διάδρομο του δημαρχείου και με δεκάδες πράκτορες της CIA να βρίσκονται από νωρίς το πρωί στις θέσεις των γραφείων τους, η παραγωγή θα μεταφέρει το κοινό στα "άδυτα" των μυστικών υπηρεσιών.

Στα σημερινά γυρίσματα βρίσκεται η πρωταγωνίστρια Νίνα Ντόμπρεβ, υπό τις οδηγίες πάντοτε του γνωστού σκηνοθέτη Renny Harlin. Στις σκηνές συμμετέχουν 70 βοηθητικοί ηθοποιοί ενώ δεν αναμένεται να βρεθεί ο Άαρον Έκχαρτ.



Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία «The Bricklayer», η προετοιμασία της οποίας έχει αρχίσει εδώ και αρκετούς μήνες και αναμένεται να προβληθεί το φθινόπωρο του 2023, είναι ένα κατασκοπευτικό θρίλερ, βασισμένο σε μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στο Βερολίνο, με το σενάριο -που υπογράφουν οι Hanna Weg και Matt Johnson- να έχει γραφτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει στη Θεσσαλονίκη.

Στην ιστορία, κάποιος εκβιάζει τη CIA, δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντάς το να μοιάζει ότι η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο -αλλά και επαναστάτη- πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.

Σημειώνεται ότι, η ταινία «The Bricklayer» είναι η τρίτη κινηματογραφική ταινία που πραγματοποιεί γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της χολιγουντιανής εταιρίας παραγωγής Millennium Media, μετά τις ταινίες «The Enforcer (Barracuda)» και «Expendables 4».

Δείτε τις φωτογραφίες:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr