Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Νέα μαρτυρία: Η σπιτονοικοκυρά φοβόταν την επιθετική συμπεριφορά της Ρούλας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Νέα μαρτυρία: Η σπιτονοικοκυρά φοβόταν την επιθετική συμπεριφορά της Ρούλας

Τι λέει φίλη του ζευγαριού - «Στον θάνατο της Μαλένας τους είχε βοηθήσει με τον γνωστό έρανο, τους λυπήθηκε η γυναίκα αυτή» - «Μετά όμως έμαθε ότι υπήρχαν τα ταξίδια στην Καστοριά, η ξαφνική επιθυμία του Μάνου να ασχοληθεί με το τραγούδι, πράγματα τα οποία δεν της άρεσαν» υποστηρίζει

pispirigkou3
Σε αποκαλύψεις για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε φίλη του ζευγαριού ενώ στάθηκε και στην σπιτονοικοκυρά της οικογένειας η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. 

«Γνώρισαν την σπιτονοικοκυρά το 2015, είχε γεννηθεί η Τζωρτζίνα και η σπιτονοικοκυρά, θέλοντας να τους βοηθήσει στο ξεκίνημα της ζωής τους, τους πρότεινε να μείνουν σπίτι της, χωρίς ενοίκιο και συγχρόνως να έχει και εκείνη κάποιον να τη βοηθά και να τη φροντίζει, μιας και δεν είχε οικογένεια η γυναίκα», ανέφερε στο Mega η φίλη του ζευγαριού.

«Το 2019, όταν άρχισαν τα προβλήματα μεταξύ της Ρούλας και του Μάνου και ο Μάνος είχε φύγει στα καράβια και πλέον δεν την φρόντιζαν, η σπιτονοικοκυρά ζήτησε 200 ευρώ ενοίκιο. Τότε φέρεται πως η συμπεριφορά της Ρούλας προς τη σπιτονοικοκυρά δεν ήταν σωστή, με αποτέλεσμα η τελευταία να αναιρέσει τη "συμφωνία" τους. Μάλιστα, η σπιτονοικοκυρά είχε δηλώσει πως φοβόταν πλέον, καθώς η συμπεριφορά της μητέρας ήταν επιθετική» επισήμανε ακόμη η γυναίκα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciqio62l7ah5)

«Στην πρόταση του ενοικίου, το ζευγάρι της ζήτησε να κάνει λίγη υπομονή μήπως και το αγοράσουν το σπίτι, αν και δεν υπήρχαν χρήματα. Στον θάνατο της Μαλένας τους είχε βοηθήσει με τον γνωστό έρανο. Τους λυπήθηκε η γυναίκα αυτή. Μετά όμως έμαθε ότι υπήρχαν τα ταξίδια στην Καστοριά, η ξαφνική επιθυμία του Μάνου να ασχοληθεί με το τραγούδι, πράγματα τα οποία δεν της άρεσαν», υποστήριξε.

Κλείσιμο
Τέλος αναφέρθηκε και στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς η οποία κατέληξε, καθώς μολύνθηκε από κάποιο μικρόβιο. «Έτσι διέδιδε εδώ στην γειτονιά η ίδια η Ρούλα. Πολλές φορές και οι γείτονες είχανε πει για κάποιες φωνές από την Ρούλα προς την ιδιοκτήτρια. Από εκεί και πέρα η γυναίκα αυτή ήταν πολύ ήπιων τόνων. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είχε καρκίνο και να είχε καρκίνο δεν πεθαίνεις μέσα σε τέσσερις ημέρες, με τον καρκίνο, γιατί πήγε Τρίτη στο νοσοκομείο και το Σάββατο πέθανε. Δεν ενημέρωσαν κάποιον», κατέληξε.

O πατέρας μετέφερε μέρος των οργάνων της Ίριδας σε παθολογοανατόμο στα Γιάννενα

Στο μεταξύ η εκπομπή «Αλήθειες Με τη Ζήνα», αποκάλυψε το παρασκήνιο της μεταφοράς των οργάνων της μικρής Ίριδας, από τον ίδιο της τον πατέρα σε παθολογοανατόμο στα Γιάννενα. Σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό τα όργανα του παιδιού  δεν μεταφέρθηκαν στην Αθήνα, καθώς υπήρχε ανοιχτή δικαστική διαμάχη μεταξύ των γονέων και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών για τον θάνατο της Μαλένας. Έτσι λοιπόν ως καλύτερη λύση, προκρίθηκε η μεταφορά των οργάνων στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο τα οστά έπρεπε να μεταφερθούν στις αρμόδιες αρχές με περιπολικό. Ωστόσο φαίνεται να μην υπήρχαν δρομολόγια της αστυνομίας για τα Ιωάννινα. Έτσι λοιπόν ο πατέρας ο οποίος θα πήγαινε στην πόλη λόγω της δουλειάς του και επειδή ήθελε να διαπιστώσει τι είχε συμβεί στο παιδί του προσφέρθηκε να τα μεταφέρει ο ίδιος. Η αστυνομία άναψε το «πράσινο φως» και συνέταξε το σχετικό έγγραφο και ο πατέρας μετέφερε τα όργανα με ιδιωτικό φορτηγό της εταιρείας στην οποία εργαζόταν.

Μάλιστα το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ο τρόπος με τον οποίο έγινε η διαδικασία της μεταφοράς. Σύμφωνα με την εκπομπή  έδωσαν στον πατέρα έναν κουβά με τα οποία μεταφέρονται τα όργανα. Μέσα σε αυτόν τον κουβά υπήρχε ο εγκέφαλος και άλλα όργανα. Στην εκπομπή παρενέβη και ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης, ο οποίος επιβεβαίωσε και ο ίδιος το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Την ίδια ώρα ο πατέρας φέρεται να τα παρέδωσε κλαίγοντας, ενώ η παθολογανατόμος τον διαβεβαίωσε ότι θα έβρισκε από τι κατέληξε το παιδί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε -εκτός από το μακάβριο της υπόθεσης- παραβιάζει τα σχετικά πρωτόκολλα, όπως επισημάνθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η ενημέρωση που είχε ο πατέρας από ιατροδικαστή ήταν ότι επειδή δεν υπήρχαν δρομολόγια της αστυνομίας για τα Ιωάννινα, η μεταφορά θα γινόταν, έπειτα από τουλάχιστον 2-3 ημέρες. Καθώς το θέμα της Μαλένας βρισκόταν ήδη σε εξέλιξη, η οικογένεια ήθελε να μάθει απ ότι προήλθε ο θάνατος της Ίριδας και εάν σχετιζόταν με κάποιο τρόπο με τον θάνατο της Μαλένας ή όχι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciqce95kojg1)



Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτο περιστατικό σε σουσάδικο της Αθήνας - Άνδρας με μουστάκι μπήκε, παρήγγειλε και αυνανίστηκε μπροστά σε όλους

Δέκα νοσοκομεία έχουν καταστραφεί από την έναρξη του πολέμου, λέει ο Ουκρανός υπουργός Υγείας

«Οι Ρώσοι βιάζουν, σκοτώνουν και βασανίζουν όπως οι Ναζί στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο», λέει ο Ζελένσκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης