Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Μαρτυρία της γυναίκας που φρόντιζε την Τζωρτζίνα: «Δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό»

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Μαρτυρία της γυναίκας που φρόντιζε την Τζωρτζίνα: «Δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό»

Η γυναίκα περιγράφει την κακή σχέση που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου - «Παραλάβαμε σε άσχημη κατάσταση την Τζωρτζίνα μετά τη μαγνητική, λίγο πριν φύγει από τη ζωή»

patra_tzwrtzina_mk
Ενώ αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας περισσότερες αποκαλύψεις τις επόμενες ημέρες για την υπόθεση στην Πάτρα, η γυναίκα που είχε αναλάβει τη φροντίδα της 9χρονης Τζωρτζίνας περιγράφει τη σχέση που είχε με το παιδί και τη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Εγώ με τη μητέρα της δεν είχα καλή επικοινωνία. Έτυχε μία ημέρα να λείπει η νοσηλεύτρια για δύο ημέρες και της εξήγησα ότι εγώ σαν υπεύθυνη δεν μπορούσα το παιδί να το δεχτώ για δύο ημέρες, διότι η Τζωρτζίνα σιτιζόταν από γαστροστομία κι εγώ δεν ήξερα. Δηλαδή δεν μπορούσα να εξυπηρετήσω το παιδί», είπε στο Mega.




«Όταν της το είπα έγινε πολύ μεγάλη φασαρία, ότι δεν γίνεται και ότι οφείλω να πάρω το παιδί, κι εάν θα έλειπε ένα μήνα η νοσηλεύτρια. Της λέω ''εάν θα έλειπε ένα μήνα θα όφειλα σαν κέντρο να βρω μία λύση, αλλά σας μιλάω για δύο ημέρες''. ''Όχι'', μου λέει, ''θα το πάρεις, είσαι υποχρεωμένη''. Μα κυρία Ρούλα δεν μπορώ να δώσω ούτε νερό στο παιδί σας. Γυρνάει και μου λέει: “δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό, δεν έχει 40 βαθμούς έξω”», πρόσθεσε.

«Της απάντησα “α, συγγνώμη, γιατί εγώ τον χειμώνα έδινα στο παιδί μου νερό''», συμπλήρωσε η γυναίκα ενώ θυμάται την έκπληξή της.

Κλείσιμο
«Σε εμάς στο κέντρο το γέλιο και το κακάρισμά της ήταν απίστευτο. Ήταν ευτυχισμένη στο κέντρο», είπε η γυναίκα για το πώς περνούσε η Τζωρτζίνα στο Κέντρο Αποκατάστασης.

«Για το σπίτι δεν μπορώ να σας πω. Όμως μπορώ να σας πω ότι η συνοδός μου είπε δύο φορές ότι το πήρε κλαμμένο. Όπως πολύ άσχημα παραλάβαμε την Τζωρτζίνα μετά τη μαγνητική, λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Εκείνη τη μέρα το παιδί ήταν χάλια και βέβαια ενημερώσαμε τη μητέρα. Είπαμε ότι μετά από μία ολική νάρκωση, γιατί μας είπε ότι τη μαγνητική την έκανε με ολική νάρκωση, είπαμε ότι ίσως ήταν ακόμα επηρεασμένη», κατέληξε.

Σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο, πέθανε το τρίτο και μικρότερο κοριτσάκι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, η μόλις επτά μηνών Ίριδα.

Ανάρτηση με... αιχμές από την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου


Η αδερφή της μητέρας των τριών κοριτσιών, Δήμητρα Πισπιρίγκου, έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Facebook, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για όσα ακούγονται.

«Ένας χρόνος κοπέλα μου όμορφη που μας άφησες κι εσύ.

Τον τελευταίο καιρό ακούμε ότι σε σκοτώσαμε, ότι δεν σε αγαπούσαμε ότι, ότι, ότι.

Τουλάχιστον καρδιά μου εσύ μίλα από εκεί που είσαι και πες ποιοι ήταν αυτοί που σε φρόντιζαν και σε λάτρευαν στο σύντομο ταξίδι της ζωής σου.

Η νονόκα σου ξέρει ότι εσύ και οι άλλες δυο μεγάλες μου αγάπες θα δείξετε τι σας πήρε από κοντά μας.

Κοριτσάρες μου μιλήστε, εσείς ξέρετε.

Και ξέρω ότι μας αγαπάτε και μας προστατεύετε από εκεί ψηλά» έγραφε η ανάρτησή της.

Ειδήσεις σήμερα:

Στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων με ρεαλιστικές προτάσεις - Σε δύο εβδομάδες η πλατφόρμα για τα καύσιμα, λέει ο Οικοόμου

«Τεράστιος κίνδυνος» παιδιά πρόσφυγες από την Ουκρανία να πέσουν θύματα διακινητών

Συγκλονιστικό βίντεο από Ουκρανία: Οβίδα «σκάει» δίπλα σε κόσμο μέσα σε σούπερ μάρκετ του Χαρκόβου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης