Εφιάλτης για μία εκ των βασικών μαρτύρων, η οποία μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και μάλιστα δύο φορές, έχει γίνει -σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος»- η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου.
Τα τηλεφωνήματα που δέχεται η συγκεκριμένη μάρτυρας είναι «απανωτά», γίνονται ακόμη και τις μεταμεσονύχτιες ώρες, ενώ η γυναίκα αποφάσισε χθες το πρωί και διεμήνυσε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός της, ότι η μόνη λύση είναι να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Πρόκειται για γυναίκα την οποία γνωρίζει καλά η Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα κατάφερε να την αναγνωρίσει παρά την αλλοίωση της φωνής που έγινε από την εκπομπή. Προφανώς την αναγνώρισε και από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα και τα οποία σχετίζονται με την ιστορία. Τα οποία προφανώς ήξερε η μητέρα. Ουδείς ωστόσο μπορεί να πει αν η ενόχληση της μάνας προέκυψε από το περιεχόμενο της μαρτυρίας της ή επειδή απλά βγήκε και μίλησε, γενικά..!
Από την πλευρά τους, πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου διαψεύδουν κατηγορηματικά όσα αναφέρει η γυναίκα.
«Αυτό είναι ψέμα 100% και δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν, που έχει βγει να μιλήσει για την υπόθεση. Όλοι θα κριθούν γι’ αυτά που λένε ή διαδίδουν ασύστολα», σχολιάσαν στο pelop.gr
Είναι πλέον σαφές ότι η μητέρα παρακολουθεί τα πάντα και προσπαθεί προφανώς με τη βοήθεια των δικών της ανθρώπων να μην «ξεφύγει» το παραμικρό! Δεν είναι τυχαίο πως προ ημερών αλλά και το Σάββατο δήλωνε «ενεργή» σε συζήτηση που γινόταν στα social media για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ομως δεν παρενέβη.
Το πόρισμα
Στο μεταξύ, η διερεύνηση των συνθηκών θανάτου των τριών κοριτσιών από τις διωκτικές και κυρίως τις ιατροδικαστικές αρχές, προχωρούν, με σχετικά αργούς ρυθμούς.
Οπως φαίνεται, έχουν ολοκληρωθεί οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις τηςΤζωρτζίνας και μένουν οι διασταυρώσεις και συγκρίσεις με άλλα στοιχεία.
Κλείσιμο
Οι επιστήμονες αισιοδοξούν ότι η αλήθεια θα φανεί, μετά την εξονυχιστική ανάλυση των δεδομένων, που έγιναν με νέες σύγχρονες μεθόδους.
Στο μεταξύ εκκρεμεί το πόρισμα της Ατυπης Επιτροπής Ιατροδικαστών που έχει συσταθεί για τους θανάτους και των τριών παιδιών. Διαρροές πως καταλήγουν στο ότι στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις οι θάνατοι δεν οφείλονται σε προϋπάρχουσες παθήσεις ή γενετικό αίτιο, αλλά προκλήθηκαν από μη αιτιολογημένη παθολογικά έλλειψη οξυγόνου, δεν επιβεβαιώνονται, αλλά αντιθέτως λέγεται πως ακόμα δεν υπάρχει πόρισμα!
Δείτε βίντεο: Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Οι κομβικές ημερομηνίες και οι διαγνώσεις για «εγκεφαλοπάθεια» και «ανοξία»
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους