Χανιά: Έλληνας και αλλοδαπός διακινούσαν ηρωίνη και κοκαΐνη

Χανιά: Έλληνας και αλλοδαπός διακινούσαν ηρωίνη και κοκαΐνη

Συνολικά 38 «φιξάκια» βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

Xania-irwini-kokaini
Με συντονισμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε το πρωί του Σαββάτου σε μια περιοχή του Δήμου Χανίων, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός που διακινούσαν σημαντικές ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης σε χρήστες.

Αρχικά, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς Έλληνας και σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν πάνω του εννέα "φιξάκια" ηρωίνης. Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του αλλοδαπού την οποία χρησιμοποιούσαν ως χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών, όπου βρέθηκαν άλλα 19 "φιξάκια" με ηρωίνη και δέκα με κοκαΐνη. Συνολικά βρέθηκαν 131,44 γραμμάρια ηρωίνης, 9,55 γραμμάρια κοκαΐνη και μια ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν στην κατοχή των δυο συλληφθέντων ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, τέσσερα κινητά και 85 ευρώ και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Xανίων.

Τον συνέλαβαν με κάνναβη και χασισόδεντρα

Σε μια περιοχή της Θεσπρωτίας έφτασαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πρέβεζας για να κάνουν έρευνα στο σπίτι ενός Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι κατείχε τρεις συσκευασίες με 104,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ από την αυλή του σπιτιού του ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέα επικίνδυνη τροπή με «χορό» πυραύλων – Ο Ζελένσκι προειδοποιεί τη Ρωσία με απώλειες

Πόλεμος στην Ουκρανία - ΗΠΑ: Βάζουν δύσκολα διλήμματα, όσο η Τουρκία «παίζει» με τη Ρωσία

Καιρός: «Παγώνει» η χώρα με χιόνια μέχρι και στο κέντρο της Αθήνας - Πού θα «χτυπήσει» η βαρυχειμωνιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης