Βύρωνας: «Κινηματογραφική» διάρρηξη - Σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι σπιτιού πατώντας σε ένα κάγκελο

Βύρωνας: «Κινηματογραφική» διάρρηξη - Σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι σπιτιού πατώντας σε ένα κάγκελο

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Δευτέρα - Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη που μίλησε στο protothema.gr οι τρεις δράστες παρακολουθούσαν το σπίτι από την προηγούμενη μέρα - Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr

diariksimain1
Μια «κινηματογραφική» διάρρηξη συνέβη το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας στον Βύρωνα με τους δράστες να σκαρφαλώνουν στον πρώτο όροφο πηδώντας από τα κάγκελα και τους τοίχους προτού ανοίξουν την μπαλκονόπορτα. Στο βίντεο - ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr, διακρίνονται οι τρεις διαρρήκτες που φορούν χειρουργικές μάσκες λίγη ώρα πριν σκαρφαλώσουν στο διαμέρισμά που είχαν βάλει στόχο.

Ο ένας κρύβεται κάτω από ενα δέντρο στο πεζοδρόμιο και φιλάει τσίλιες την ώρα που οι δύο συνεργοί του κάθονται απέναντι και περιμένουν να αδειάσει ο δρόμος. Μόλις βλέπουν ότι το πεδίο είναι ελεύθερο, ο ένας διαρρήκτης σκαρφαλώνει σαν «αράχνη» στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πατώντας στα κάγκελα του παράθυρου του ισόγειου και στον τοίχο.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο δεύτερος δράστης σκαρφαλώνει και αυτός στη βεράντα πατώντας στον τοίχο και τα κάγκελα του μπαλκονιού. Μόλις ανεβαίνουν, με αστραπιαίες κινήσεις σπάνε τη μπαλκονόπορτα χρησιμοποιώντας ένα λοστό και μπαίνουν στο διαμέρισμα. Κάποια στιγμή, ο ένας από τους δύο διαρρήκτες βγαίνει στο μπαλκόνι προκειμένου να βεβαιωθεί πως δεν έχουν γίνει αντιληπτοί από έναν περαστικό που περπατούσε στο δρόμο.

Βίντεο-ντοκουμέντο από διάρρηξη στον Βύρωνα-Σκαρφαλώνουν στο μπαλκόνι πατώντας στα κάγκελα

Η μητέρα του ιδιοκτήτη που μένει στον δεύτερο όροφο άκουσε το θόρυβο και κατέβηκε μέχρι το διαμέρισμα χωρίς να μπει μέσα. Οι διαρρήκτες την αντιλήφθηκαν και άρχισαν να ψάχνουν γρήγορα τα δωμάτια. Μέσα σε 3 λεπτά, κατάφεραν να εντοπίσουν χρήματα που είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης σε εμφανές σημείο. Τα πήραν, πήδηξαν από το μπαλκόνι και τράπηκαν σε φυγή.

«Ήταν 8.30 το βράδυ. Υπήρχε κόσμος έξω και πιο δίπλα είναι μια σχολή χορού που ήταν ανοιχτή. Εγώ ευτυχώς έλειπα, ήρθα δέκα λεπτά αφότου έφυγαν. Ήταν εύκολο για αυτούς γιατί ο ιδιοκτήτης του κάτω σπιτιού είχε αφήσει κάτι βάσεις από το air condition και έτσι ανέβηκαν εύκολα», λέει στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και τονίζει πως οι κακοποιοί παρακολουθούσαν το σπίτι από την προηγούμενη ημέρα.

«Τους είχαν δει στη γειτονιά να παρακολουθούν το σπίτι. Ήταν τυχεροί γιατί ήρθε ένας γείτονας από κάτω αλλά δεν τους είδε. Τους άκουσαν, όμως, οι γονείς μου και για αυτό δεν έκατσαν αρκετή ώρα. Τα χρήματα πρόλαβαν να τα πάρουν γιατί τα είχα σε εμφανές σημείο. Αλλά περισσότερο είναι το ψυχολογικό πάρα τα χρήματα που μου πήραν», προσθέτει ο ίδιος και κάνει λόγο για 3 Έλληνες που δρουν στην περιοχή και πρόσφατα διέρρηξαν ένα βενζινάδικο.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Βασιλακόπουλος προειδοποιεί - «Τέταρτη δόση του εμβολίου για όλους, θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό»

Μπλοκαρισμένες για τους Ρώσους οι δυο βασικές διαδρομές προς το Κίεβο - Στην αντεπίθεση οι Ουκρανοί

Έρχονται οι επιταγές ακρίβειας και καυσίμων για στήριξη των ευάλωτων νοικοκυριών - Τα εισοδηματικά όρια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης