Ξανά σε δίκη ο ψυκτικός που σκότωσε με σφυρί πελάτισσά του στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Ξανά σε δίκη ο ψυκτικός που σκότωσε με σφυρί πελάτισσά του στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Η εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης που του χορήγησε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου και τον καταδίκασε σε 15ετή κάθειρξη

psiktikos98
Ξανά σε δίκη οδηγείται ο 33χρονος ψυκτικός που τον Ιούνιο του 2019 σκότωσε με σφυρί 63χρονη πελάτισσά του, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, όταν ξέσπασε μεταξύ τους καβγάς για τη συντήρηση του κλιματιστικού της.

Η εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης που του χορήγησε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου και τον καταδίκασε σε 15ετή κάθειρξη. Είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα της πολιτικής αγωγής, που εστίαζε στην αναγνώριση του συγκεκριμένου ελαφρυντικού, θεωρώντας ότι χορηγήθηκε εσφαλμένα.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η υπόθεση εισάγεται στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, όπου θα εξεταστεί εκ νέου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο νεαρός ψυκτικός, επικαλούμενος φόρτο εργασίας, αρνήθηκε να προβεί σε κάποια πρόσθετη εργασία που του είχε ζήτησε η 63χρονη, γεγονός που φαίνεται να την δυσαρέστησε. Ακολούθησε λεκτικός διαπληκτισμός και εκατέρωθεν σπρωξίματα στο διάδρομο του διαμερίσματος, ενώ, στη συνέχεια, όπως περιγράφεται στο κατηγορητήριο, ο 33χρονος άρπαξε ένα σφυρί από την εργαλειοθήκη του και χτύπησε την άτυχη γυναίκα πολλές φορές στο κεφάλι με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Στην απολογία του στο Κακουργιοδικείο, ο κατηγορούμενος -που βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές- ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι θύμωσε επειδή πάνω στον καβγά το θύμα έβρισε τη μητέρα του.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρίμηνο πακέτο στήριξης για αδύναμους και μεσαία τάξη -Οι λεπτομέρειες για καύσιμα και ρεύμα

Στο δικαστήριο Φουρθιώτης-Αλεξανδράτου για τα 200.000 ευρώ της Τζούλιας που έκαναν «φτερά»

Υπόθεση τριών παιδιών στην Πάτρα - Όσα είπε ο Μάνος σε φίλο του: «Θα την σκότωνα αν είχα έστω και μισή υποψία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης