Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Έκλεισε η επαρχιακή οδός Μαλακάσας - Σκάλας Ωρωπού

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Έκλεισε η επαρχιακή οδός Μαλακάσας - Σκάλας Ωρωπού

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του χιονιά, απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών στην Αθηνών-Λαμίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη μέχρι το 58ο χιλιόμετρο και στα δυο ρεύματα

kakokairia-malakasa
Λόγω χιονόπτωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Μαλακάσας  - Σκάλας Ωρωπού  από την περιοχή της Σφενδάλης μέχρι και το ύψος της Εκκλησίας του Αγίου Μερκουρίου.


Υπενθυμίζεται ότι λόγω του χιονιά, απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών στην Αθηνών-Λαμίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη μέχρι το 58ο χιλιόμετρο και στα δυο ρεύματα.

Επίσης σε Αττική Οδό, Περιφερειακή Υμηττού και Περιφερειακή Αιγάλεω.

Την ίδια ώρα, λόγω εκτέλεσης εργασιών, την 13.03.2022 και κατά τις ώρες 08.00΄ έως 18.00΄, θα πραγματοποιηθεί τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, περιοχής Δήμου Ελευσίνας, στο ύψος των Διυλιστηρίων ¨ΕΛ.ΠΕ¨, εναλλάξ ανά ρεύμα κυκλοφορίας.

Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.


Ειδήσεις σήμερα:

Ανατροπή από τους γιατρούς για τη διασωλήνωση της Τζωρτζίνας - Διαψεύδονται οι ισχυρισμοί των γονιών για τη συναυλία υπέρ της 9χρονης

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ιταλία κατάσχεσε γιοτ αξίας μισού δισεκ. που ανήκε στον Ρώσο ολιγάρχη Αντρέι Μελνιτσένκο

Καιρός - Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Έρχεται χιονιάς στην Αθήνα, δείτε πού χιονίζει τώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης