Μακελειό στην Άνδραβίδα: «Από την αστυνομία πληροφορηθήκαμε το φονικό», λέει γειτόνισσα της οικογένειας

Μακελειό στην Άνδραβίδα: «Από την αστυνομία πληροφορηθήκαμε το φονικό», λέει γειτόνισσα της οικογένειας

Δύο σενάρια είναι αυτά που εξετάζονται προς το παρόν από τις αρχές - Το ένα θέλει τον πατέρα να αφαιρεί την ζωή από την μητέρα και τα δυο τους παιδιά, ενώ το άλλο θέλει τον πρώην σύζυγο να έχει διαπράξει το έγκλημα αφήνοντας εκτός το παιδί τους  - Ο άνδρας αναζητείται στο Λουτράκι όπου και διαμένει μόνιμα

dolofonia_andravida_intro
Συγκλονισμένοι είναι οι γείτονες του νεαρού ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό το βράδυ της Τετάρτης, μαζί με τα δύο του παιδιά - ηλικίας δύο και ενός έτους -, μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι του στην Ανδραβίδα.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr μία γειτόνισσα του Γιώργου και της Μαρίας, που αντλούσαν την καταγωγή τους από την Αλβανία, τόσο η ίδια όσο και άλλοι γείτονες πληροφορήθηκαν για το συμβάν γύρω στις 19:30 το απόγευμα όταν ενημερώθηκαν από την αστυνομία. Ο μοναδικός που γλίτωσε ήταν ο μεγαλύτερος γιος της μητέρας από τον πρώτο της γάμο.

Μέχρι αυτή την ώρα τα αίτια του φονικού δεν έχουν διευκρινιστεί, ωστόσο δυο είναι τα σενάρια που εξετάζονται από τις αρχές. Το ένα θέλει τον πατέρα να αφαιρεί την ζωή από την μητέρα και τα δυο τους παιδιά, ενώ το άλλο θέλει τον πρώην σύζυγο να έχει διαπράξει το έγκλημα αφήνοντας εκτός το παιδί τους. Πάντως αυτή την ώρα οι αστυνομικοί τον αναζητούν στο Λουτράκι όπου διαμένει μόνιμα.

Ανδραβίδα: Τραγωδία μάνα πατέρας και δύο παιδιά νεκρά μέσα στο σπίτι τους


Στο μεταξύ στο χωριό έχει αρχίσει να συζητιέται έντονα μήπως για το έγκλημα ευθύνεται άλλο άτομο: «Είναι τρομερό αυτό που έχει συμβεί. Δεν ακούστηκε τίποτα, ένας τσακωμός, ουρλιαχτά κάτι για να καταλάβουμε πως κάτι κακό έχει γίνει», αναφέρει η γειτόνισσα του ζευγαριού, το σπίτι του οποίου βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την γυναίκα το ζευγάρι ζούσε στο συγκεκριμένο σπίτι εδώ και δυο χρόνια. «Tο ζευγάρι ήταν από την Αλβανία και στο συγκεκριμένο σπίτι έμεναν τα τελευταία δυο χρόνια. Ήσυχο ζευγάρι δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα. Η Μαρία πρέπει να ήταν γύρω στα 28 με 30 και ο Γιώργος λίγο μεγαλύτερος. Εκείνη ήταν ευγενέστατη πάντα με τα παιδιά της, ενώ εκείνον θα τον περιέγραφες λίγο κυκλοθυμικό, δεν μίλαγε πολύ εκτός από τα τυπικά. Βέβαια ήταν εργατικός όσο κανένας από το πρωί μέχρι το βράδυ στη δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έμειναν στο συγκεκριμένο σπίτι είχαν κοντά και το μεγαλύτερο παιδί της Μαρίας από τον πρώτο της γάμο με τον πατέρα του οποίου διατηρούσαν τυπικές σχέσεις.

«Όταν είχαν έρθει στη γειτονιά το μεγάλος τους το παιδί ο Αλί ήταν 1 έτους και το μικρό ο Έντι 40ημερών. Η Μαρία είχε κι ένα παιδί 12ετών τον Μιχάλη από τον πρώτο της γάμο. Τον είχε μαζί της ενώ εδώ πηγαίνει σχολείο», επεσήμανε η γειτόνισσα.

«Ο πρώην σύζυγος της ξέρω ότι μένει στο Λουτράκι. Είχαν τα τελείως τυπικά, όπως κάθε χωρισμένο ζευγάρι. Τώρα στο χωριό λέγεται πως ίσως το φονικό να μην το έχει κάνει ο Γιώργης ή ο πρώην σύζυγος, αλλά να το έχει κάνει ένα εντελώς άλλο άτομο. Τι να πω δεν έχω λόγια γιατί στην ουσία εμείς δεν ακούσαμε τίποτα. Η αστυνομία ήρθε γύρω στις 19:30 και μας χτύπησε το κουδούνι και μας ενημέρωσε», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με την γειτόνισσα το ζευγάρι δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. «Η κοπέλα επειδή τα παιδιά ήταν μικρά δεν έβγαινε έξω από το σπίτι. Ο Γιώργος έφερνε τα ψώνια. Ακόμα και τον καφέ της, τον έφερναν στο σπίτι. Άντε μέχρι την πόρτα της, μια βόλτα στη γειτονιά και το καλοκαίρι μέχρι την πλατεία. Έχω συγκλονιστεί γιατί σαν ζευγάρι πέρα από κάτι μικροτσακωμούς δεν είχαν κάτι άλλο. Δεν φαινόταν να την ζήλευε, τα πήγαιναν καλά μαζί. Δεν είμαστε και στο μυαλό κανενός βέβαια αλλά τι να πω», κατέληξε.



Ειδήσεις σήμερα:

Το Λονδίνο προβλέπει ότι η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία θα γίνει πιο βάρβαρη

Άστατος ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - Δείτε την σημερινή πρόγνωση

Πότε μπαίνει τέλος στις μάσκες σε εξωτερικούς χώρους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης