Μακελειό στην Ανδραβίδα: Νεκροί πατέρας, μητέρα και τα δύο παιδιά τους

Μακελειό στην Ανδραβίδα: Νεκροί πατέρας, μητέρα και τα δύο παιδιά τους

Η οικογένεια είχε τρία παιδιά και γλίτωσε μόνο το ένα, το οποίο είναι ηλικίας περίπου 11 ετών -  Νεκρά τα δύο παιδιά της οικογένειας  ενός και δύο ετών αντίστοιχα - Έρευνες της ΕΛΑΣ για να βρεθεί ο δράστης - Αναζητείται ο πρώην σύζυγος της γυναίκας

dolofonia_andravida_1
Μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Ανδραβίδα, καθώς η μητέρα, o πατέρας και τα δύο από τα τρία παιδιά τους βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους.

Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ για γερά νεύρα καθώς οι πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το φονικό είναι συγκεχυμένες και ουδείς μπορεί ακόμη να βεβαιώσει το πώς ακριβώς σκοτώθηκαν και κυρίως από ποιον. 

Οι πρώτες πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ για το μακελειό, ανέφεραν ότι ο πατέρας σκότωσε τη συζύγό του, τα δύο μικρά παιδιά και μετά αυτοκτόνησε!

Ωστόσο, άλλες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ανέφεραν  ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο το έγκλημα να έχει διαπράξει ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, να σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά που είχαν αποκτήσει, αφήνοντας ζωντανό το δικό του, περίπου 11 ετών, που ήταν παιδί από τον προηγούμενο γάμο του με το θύμα. Οι Αστυνομικοί φέρονται να τον αναζητούν στο Λουτράκι όπου διαμένει μόνιμα.

Περίοικοι ανέφεραν ότι το  μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, δεν βρισκόταν στο σπίτι όταν έγινε το φονικό.  Ήταν αυτό όμως που βρήκε τα αδερφάκια του και τη μητέρα του αιμόφυρτους στο σπίτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του patrisnews.gr τα δύο νεκρά παιδιά, ηλικίας ενός και δύο ετών, βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού με ενδείξεις ασφυξίας.

Στην αυλή του σπιτιού βρέθηκαν ο πατέρας και η μητέρα σε μια λίμνη αίματος, με τον πατέρα να φέρει μαχαιριά στον αυχένα. Επίσης σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ μέσα στο σπίτι βρέθηκε και ένας κάλυκας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναίκας, το παιδάκι ήταν που βρήκε τα αδερφάκια του και τη μητέρα του αιμόφυρτους. Συγκεκριμένα, ο 11χρονος έπιασε το πρώτο αδερφάκι του που είδε μπροστά του και το έσερνε στον δρόμο και μέχρι την εκκλησία προκειμένου να ζητήσει βοήθεια!

Δείτε βίντεο του patrisnews.gr

4 νεκροί στην Ανδραβιδα



 Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο ιατρικό κέντρο με το ΕΚΑΒ όμως δυστυχώς ήταν πολύ αργά.  Όλα τα μέλη της οικογένειας ήταν υπήκοοι Αλβανίας.

Το αιματοβαμμένο σπίτι της άτυχης οικογένειας βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Στην περιοχή βρίσκονται αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τις έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν την ζωή τους τα τέσσερα άτομα, ενώ στο σημείο αναμένεται και ιατροδικαστής.

dolofonia_andravida_1
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης