Euroferry Olympia: Συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης στο πλοίο - Προσπαθούν να ρίξουν την θερμοκρασία
Oταν σβήσουν εντελώς όλες οι εστίες της φωτιάς θα ξεκινήσει εκ νέου επιχείρηση ανεύρεσης των τριών αγνοουμένων και η απομάκρυνση των οχημάτων
Συνεχίζεται και σήμερα η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Euroferry Olympia στο λιμάνι του Αστακού, καθώς μετά το χθεσινό άνοιγμα του καταπέλτη υπήρξε αναζωπύρωση στο δεύτερο γκαράζ.
Λόγω της πτώσης πυροστεγούς πόρτας του πλοίου η ένταση της φωτιάς έχει μειωθεί, ωστόσο η επιχείρηση κατάσβεσης συνεχίζεται.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις επικεντρώνονται στη ρίψη νερού εξωτερικά του πλοίου, προκειμένου να μειωθούν οι υψηλές θερμοκρασίες, ενώ χθες με τη χρήση γερανού οχήματος απομακρύνθηκαν από την είσοδο του πλοίου δύο καμένα ημιφορτηγά.
Αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να υπάρχει έντονος καπνός στο εσωτερικό του πλοίου ενώ μόνο όταν σβήσουν εντελώς όλες οι εστίες της φωτιάς θα ξεκινήσει εκ νέου επιχείρηση ανεύρεσης των τριών αγνοουμένων και η απομάκρυνση των οχημάτων από τα γκαράζ του πλοίου.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.