Άλλος ένας νέος άνθρωπος, 32 ετών, έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε μια μάντρα, σκοτώνοντας τον ακαριαία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο Θανάσης Αλευρόπουλος πήρε το αυτοκίνητό του, ξεκινώντας από την Περαία, για να πάει στην εργασία του και να πιάσει βάρδια στις 4:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Για άγνωστο λόγο, τον οποίο ερευνά η Τροχαία Θεσσαλονίκης, ο 32χρονος άντρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, στον δρόμο Θεσσαλονίκης-Περαίας στο ρεύμα προς την πόλη, στο ύψος της στροφής Πλαγιαρίου και έπεσε πάνω σε έναν μαντρότοιχο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.
Ο 32χρονος άντρας εργαζόταν ως τεχνικός ροής σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης και είχε ξεκινήσει να πάει να πιάσει βάρδια και να αλλάξει έναν συνάδελφό του. Οι συνάδελφοί του στο κανάλι είναι σοκαρισμένοι από τον τραγικό θάνατο του 32χρονου Θανάση, καθώς τον περίμεναν να πάει στη δουλειά.
Μάλιστα, επειδή αργούσε να πάει στο πόστο του, οι συνάδελφοί του τον κάλεσαν στο κινητό του τηλέφωνο και οι αστυνομικοί τους ανακοίνωσαν τον θανατό του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.