Κεχαγιόγλου για θάνατο Τσοβόλα: Ήταν άνθρωπος με Α κεφαλαίο - Τον αποχαιρετώ με οδύνη

Κεχαγιόγλου για θάνατο Τσοβόλα: Ήταν άνθρωπος με Α κεφαλαίο - Τον αποχαιρετώ με οδύνη

«Τα Χριστούγεννα του 2005 με δική του πρωτοβουλία ζήτησε να με γνωρίσει και να με συναντήσει και μετά από μια μακρά και ειλικρινή de profundis συζήτηση, στάθηκε στο πλευρό μου σε μια εξαιρετικά δύσκολη πορεία γεμάτη παγίδες και σκοπιμότητες, με συνέπεια επτά χρόνια μετά μαζί να χαρούμε την τελική δικαίωση», επισημαίνει 

kexagioglu
«Με βαθιά συγκίνηση αποχαιρετώ και τιμώ τον αγαπημένο μου φίλο και αδελφό, Δημήτρη Τσοβόλα. Άλλοι, πιο κατάλληλοι και πιο αρμόδιοι από εμένα θα μιλήσουν για τον εξέχοντα πολιτικό, τον λαμπρό δικηγόρο, τον μαχητή της ζωής», τονίζει σε δήλωσή του ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Εγώ θα ήθελα από μέρους μου να κατευοδώσω τον άνθρωπο με Α κεφαλαίο, που γνωρίστηκα σε σκοτεινές για μένα ώρες της ζωής και της σταδιοδρομίας μου, όταν, για να θυμηθούμε και το Μίκη, αναρωτιόμουν «Ποιος τη ζωή μου κυνηγά» ο Δημήτρης, τα Χριστούγεννα του 2005 με δική του πρωτοβουλία ζήτησε να με γνωρίσει και να με συναντήσει και μετά από μια μακρά και ειλικρινή de profundis συζήτηση, στάθηκε στο πλευρό μου σε μια εξαιρετικά δύσκολη πορεία γεμάτη παγίδες και σκοπιμότητες, με συνέπεια επτά χρόνια μετά μαζί να χαρούμε την τελική δικαίωση», επισημαίνει ακόμη.

«Μαζί, λοιπόν, με τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη Ρένα, τη Λυδία και τον Κωνσταντίνο αποχαιρετώ με οδύνη έναν δικό μου άνθρωπο που με τίμησε με την αγάπη και τη φιλία του», καταλήγει ο κ. Κεχαγιόγλου.



Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με τεθωρακισμένα σήμερα στο Κίεβο προβλέπουν Ουκρανοί αξιωματούχοι - «Η πιο δύσκολη μέρα του πολέμου»

Άνοδος 2% στην τιμή του πετρελαίου, πάνω από τα 100 δολάρια παραμένει το μπρεντ

Ο Σον Πεν βρίσκεται στην Ουκρανία για να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τη ρωσική εισβολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης