Euroferry Olympia: Εντοπίστηκε και πέμπτη σορός στο πλοίο

Euroferry Olympia: Εντοπίστηκε και πέμπτη σορός στο πλοίο

Το πλοίο, στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο τρίτο κατάστρωμα τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι, ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι του Αστακού από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας - Στο πλοίο δεν υπάρχει πλέον φλόγα

euroferry
Ακόμη μια σορός εντοπίστηκε αργά το απόγευμα  στο πλοίο Euroferry Olympia, που έχει ρυμουλκηθεί πλέον στο λιμάνι του Αστακού, ανεβάζοντας τον τραγικό απολιγισμό στους πεντε συνολικα νεκρους. Το πρωί εντοπίστηκαν δυο σοροί η μία στο γκαράζ 2 και η άλλη στο γκαράζ 3, από όπου εικάζεται πως ξεκίνησε η φωτιά.

Η επιχείρηση συνεχίζεται και στόχος των σωστικών συνεργείων είναι να καταφέρουν να ανοίξουν τον καταπέλτη του πλοίου. Σύμφωνα με πληροφορίες τα περισσότερα φορτηγά οχήματα έχουν φορτωθεί στο γκαράζ 2.

Xθες το βράδυ εντοπίστηκε ένα ακόμη απανθρακωμένο πτώμα και πάλι στο γκαράζ 2.

Υπενθυμίζεται πως το πλοίο το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia», στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο τρίτο κατάστρωμα τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι, ρυμουλκήθηκε την Τετάρτη στο λιμάνι του Αστακού από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας. Στο πλοίο δεν υπάρχει πλέον φλόγα.

Ειδήσεις σήμερα:

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία: Live update οι εξελίξεις

Δραματικές στιγμές στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή - Εκρήξεις σε Κίεβο, Οδησσό, Μαριούπολη και άλλες πόλεις


Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της κάηκαν ζωντανοί στο σπίτι τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης