Εορδαία: Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι έρευνες για τον 40χρονο αγνοούμενο στη λίμνη του Περδίκκα

Εορδαία: Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι έρευνες για τον 40χρονο αγνοούμενο στη λίμνη του Περδίκκα

Αναποδογύρισε η βάρκα στην οποία επέβαινε μαζί με έναν ακόμη και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του - Ο θηροφύλακας βγήκε από το νερό και μεταφέρθηκε με υποθερμία στο νοσοκομείο

εορδαια
Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες για την ανεύρεση του 40χρονου στην τεχνητή λίμνη του Περδίκκα, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας οι δύτες από την 2η ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν και πάλι το έργο τους, που ενισχύεται με μία σωστική λέμβο και ενσωματωμένο σε αυτήν έναν σύγχρονο μηχανισμό που απεικονίζει φωτογραφικά τα σημεία που διαπλέει, σύμφωνα με το ertnews.gr.

Ήταν λίγο μετά μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν ο 40χρονος  πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαΐδας, κ. Αθανάσιος Τζούρας,  μαζί με θηροφύλακα του Κυνηγετικού Συλλόγου Εορδαίας επιβιβάστηκαν σε μία βάρκα προκειμένου να διερευνήσουν καταγγελίες για παράνομη αλιεία. Κάποια στιγμή, για άγνωστο λόγο, η βάρκα ανετράπη και οι δύο επιβαίνοντες έπεσαν στο νερό.

Ο θηροφύλακας, ο οποίος κρατήθηκε από το πλεούμενο, κατάφερε  δύο ώρες αργότερα να βγει από το νερό και μεταφέρθηκε με υποθερμία στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και συγχρόνως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η  κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Στις έρευνες συνδράμει το τμήμα αυτοδυτών Καστοριάς με δύο δύτες, ενώ στο χώρο της τεχνητής λίμνης παραμένουν ψαράδες, πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και τέσσερις λέμβους.

Ειδήσεις σήμερα:

Γεροτζιάφας: Νέο κύμα τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο αν δεν πάρουμε μέτρα εδώ και τώρα

Πώς η κρίση στην Ουκρανία μπορεί να κλιμακώσει τις θρησκευτικές έριδες

Ρεπόρτερ «φαινόμενο» καλύπτει τη ρωσο-ουκρανική κρίση σε... έξι γλώσσες (Δείτε βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης