Εορδαία: Αγωνία για τον εντοπισμό του 40χρονου που χάθηκε, όταν αναποδογύρισε η βάρκα του στη λίμνη Περδίκκα

Εορδαία: Αγωνία για τον εντοπισμό του 40χρονου που χάθηκε, όταν αναποδογύρισε η βάρκα του στη λίμνη Περδίκκα

Πρόκειται για τον πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαΐδας - Πώς αναποδογύρισε η βάρκα και ποια είναι τα σενάρια για το τι μπορεί να έπαθε

FB_IMG_1645461235263
Με την αγωνία στα ύψη  παρακολουθούν οι κάτοικοι του δήμου Εορδαίας  τις έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου άνδρα που αγνοείται από χθες τη νύχτα, όταν αναποδογύρισε η βάρκα του  στην τεχνητή λίμνη στον Περδίκκα Εορδαίας.

Πρόκειται για τον πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαΐδας, κ. Αθανάσιο Τζούρα, ο οποίος  θέλησε να  ερευνήσει μία παρανομία στη λίμνη. Έγινε καταγγελία  για παράνομο ψάρεμα με δίχτυα, σύμφωνα με τον γραμματέα του συλλόγου, και έτσι ο 40χρονος πήγε να ερευνήσει το περιστατικό.

FB_IMG_1645461235263


Πήγε  μαζί με έναν θηροφύλακα στο σημείο για  να επιβεβαιώσει την καταγγελία, όπου δεν βρήκαν την άλλη βάρκα αλλά είδαν τα παράνομα δίχτυα και άρχισαν να τα μαζεύουν. Καθώς μάζευαν τα δίχτυα ελευθερώνοντας τα ψάρια, η βάρκα τους αναποδογύρισε και έπεσαν στο θολό νερό. Ο 55χρονος θηροφύλακας κατάφερε και βγήκε στην επιφάνεια, ο 40χρονος άντρας όμως όχι.

Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Αργυριάδη, ίσως ο 40χρονος πιάστηκε στα δίχτυα και εγκλωβίστηκε ή τον τράβηξε κάποια ρουφίχτρα της λίμνης και δεν κατάφερε να βγει στην επιφάνεια. Παρόλα αυτά, ο ίδιος κρατάει ζωντανή την ελπίδα να βρεθεί σώος ο πρόεδρος του συλλόγου τους.

FB_IMG_1645461242894


«Δυστυχώς ακόμα τον ψάχνουν, συνεχίζονται οι έρευνες από κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ. Αυτό συνέβη γύρω στις 11:30 το βράδυ. Ο Θανάσης πήρε την βάρκα την δική του και πήγε μαζί με τον θηροφύλακα να εξετάσουν μια καταγγελία που έγινε από μέλος τουσυλλόγου μας. Ότι κάποιος ψαρεύει, παράνομα, με δίχτυα. Στην λίμνη αυτή απαγορεύεται να ψαρεύεις με δίχτυα. Θέλησαν να βρουν που είναι η βάρκα που έριξε τα δίχτυα αλλά δεν την βρήκαν. Βρήκαν όμως τα δίχτυα και άρχισαν, ο πρόεδρος μαζί με τον θηροφύλακα να τα μαζεύουν, στην προσπάθεια τους να τραβήξουν τα δίχτυα, η βάρκα τους αναποδογύρισε και έγινε αυτό που έγινε. Ήθελαν να σώσουν τα ψάρια από τα παράνομα δίχτυα. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ακόμα οτι δεν είναι ζωντανός, ας ολοκληρωθούν οι έρευνες πρώτα. Το νέρο είναι πολύ θολό και δεν βοηθάει στην διαδικασία της έρευνας. Αυτός τώρα ίσως πιάστηκε στα παράνομα δίχτυα και δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί ή τον πήρε κάποια δίνη-ρουφίχτρα της λίμνης γιατί υπάρχουν πολλές και δυνατές» είπε μεταξύ άλλων».

Ο 40χρονος άντρας είναι παντρεμένος με ένα ανηλικό παιδί και εργάζεται στον δήμο της Εορδαίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνταγή γιατρού για τη χορήγηση όλων των φαρμάκων ζητά ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

Το τραγούδι μανιφέστο κατά του Ερντογάν «θα περάσει κι αυτό το βάσανο» που ενοχλεί το περιβάλλον του «σουλτάνου»

Δεν υπάρχουν ακόμα συγκεκριμένα σχέδια για συνάντηση μεταξύ Πούτιν και Μπάιντεν, λέει το Κρεμλίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης