Euroferry Olympia: Η μεταφορά του πλοίο στον Αστακό καθυστερεί καθοριστικά τις έρευνες λέει η οικογένεια του αγνοούμενου Νικόλα Μπεκιάρη

Euroferry Olympia: Η μεταφορά του πλοίο στον Αστακό καθυστερεί καθοριστικά τις έρευνες λέει η οικογένεια του αγνοούμενου Νικόλα Μπεκιάρη

«Στις 15 ώρες που θα κάνει το πλοίο να φτάσει στον Αστακό θα υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να βρεθεί οποιοδήποτε ζωντανός» λέει η οικογένεια - Η σύζυγος του πιστεύει ότι ο άντρας της είναι ζωντανός και περιμένει βοήθεια

olympia_fotia
Η πυροσβεστική υπηρεσία ζήτησε τη μετακίνηση του πλοίου Euroferry Olympia σε ασφαλή λιμένα προκειμένου να συνεχιστούν με ασφάλεια οι επιχειρήσεις των στελεχών της ΕΜΑΚ για την αναζήτησή των 10 αγνοουμένων.

Το υπουργείο Ναυτιλίας λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα κατάσταση του πλοίου, επικοινώνησε με την εταιρεία που έχει αναλάβει τη διαχείριση της ναυαγιαίρεσης με σκοπό τη μετακίνησή του στο λιμάνι Πλατυγιαλίου, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας γεγονός που προκάλεσε τις αντιδράσεις της οικογένειας του αγνοούμενου Νικόλα Μπεκιάρη, η οποία θεωρεί απαράδεκτη αυτή την απόφαση. Η οικογένειά του πιστεύει ότι ο ανθρώπός τους είναι ζωντανός κι εγκλωβισμένος μέσα στο πλοίο.

«Είναι απαράδεκτο που το υπουργείο αποφάσισε να μεταφερθεί το πλοίο στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας . Στις 15 ώρες που θα κάνει το πλοίο να φτάσει θα υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να βρεθεί οποιοσδήποτε ζωντανός» λέει στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας του Νικόλα Μπεκιάρη.

«Είναι ζωντανός και περιμένει να τον βοηθήσουμε»

Η σύζυγος του αγνοούμενου Νικόλα Μπεκιάρη, Βένια μίλησε χθες στο protothema.gr και αποκάλυψε ότι ο άνδρας της δεν ήθελε να ταξιδέψει με το συγκεκριμένο πλοίο γιατί το θεωρούσε σαπιοκάραβο. Τα ίχνη του έχουν χαθεί από την Παρασκευή τα ξημερώματα όταν και ξέσπασε η φωτιά στο πλοίο. Η ίδια δεν χάνει την πίστη της και τις ελπίδες της και δηλώνει πως ο άνδρας της είναι ζωντανός περιμένοντας τα σωστικά συνεργεία.

«Ο άντρας μου είναι ζωντανός και περιμένει να τον βοηθήσουμε.Πιστεύω ότι είναι εγκλωβισμένος βοηθήσουμε.Είναι ένας έμπειρος οδηγός και λόγω της εμπειρίας του πιστεύω ότι βρίσκεται σε ένα ασφαλές σημείο μέσα στο καράβι, αλλά δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και περιμένει από εμάς να τον βρούμε και να τον σώσουμε. Δεν θέλω να ακούω ότι είναι αγνοούμενος ο άντρας μου» λέει η Βένια Μπεκιάρη και συνεχίζει: «Ο άντρας μου δεν ήθελε να ταξιδέψει με το συγκεκριμένο πλοίο γιατί έλεγε ότι ήταν σαπιοκάραβο.Οι συνθήκες υγιεινής δεν ήταν καθόλου καλές. Καταλαβαίνω ότι οι άντρες της ΕΜΑΚ κάνουν καλή δουλειά αλλά πρέπει να βρεθεί ο σύζυγός μου, γιατί δεν αντέχω άλλο».


Ειδήσεις σήμερα:

Γεροτζιάφας: Νέο κύμα τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο αν δεν πάρουμε μέτρα εδώ και τώρα

Πώς η κρίση στην Ουκρανία μπορεί να κλιμακώσει τις θρησκευτικές έριδες

Ρεπόρτερ «φαινόμενο» καλύπτει τη ρωσο-ουκρανική κρίση σε... έξι γλώσσες (Δείτε βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης