Ηράκλειο: Συνελήφθη άνδρας που έκλεψε πορτοφόλι με 1.300 ευρώ

Ηράκλειο: Συνελήφθη άνδρας που έκλεψε πορτοφόλι με 1.300 ευρώ

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου

portofoli
Στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος αφαίρεσε το πορτοφόλι από άτομο που βρισκόταν εντός επιχείρησης του Ηρακλείου, προχώρησαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου. Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, κατάφερε να αποσπάσει από τον ιδιοκτήτη του το πορτοφόλι, που περιείχε, κατά δήλωση του παθόντα, το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ και τραπεζικές κάρτες ανάληψης χρημάτων.

Η έρευνα για τον εντοπισμό του, η οποία ξεκίνησε άμεσα, έφερε πολύ σύντομα αποτέλεσμα, αφού αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και στη διάρκεια ελέγχου να βρουν και να κατασχέσουν τραπεζικές κάρτες ανάληψης που ανήκαν στον παθόντα και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Περιστέρι: Πυροβολισμοί μεταξύ Ρομά για τα μάτια μιας γυναίκας

Πλεύρης: Έρχεται ειδικός νόμος για «μαϊμού» εμβολιασμούς - Δεκάδες οι ψευδείς βεβαιώσεις στην Καρδίτσα

Mad Clip: Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στην ευθεία και όχι στη στροφή - Αποκαλυπτικό βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης