Φωτιά σε πλοίο στην Κέρκυρα: Πιθανόν ο πατέρας μου να εγκλωβίστηκε στο γκαράζ λέει ο γιος αγνοούμενου του Euroferry Olympia
Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο πατέρας του συνήθως κοιμόταν στην καμπίνα του πλοίου - Το βράδυ της Πέμπτης κατά πάσα πιθανότητα να κοιμήθηκε στο κρεβάτι που βρίσκεται στο κουβούκλιο του φορτηγού
Ο 57χρονος άνδρας, οδηγός φορτηγού που ταξίδευε από την Ηγουμενίτσα με τελικό προορισμό την Ιταλία μετέφερε διάφορα προϊόντα και αγαθά. Το φορτηγό που οδηγούσε ανήκεια σε εταιρεία μεταφορών.
Όπως αναφέρει ο γιος του στο protothema.gr ο 57χρονος συνήθως κοιμόταν στην καμπίνα του πλοίου. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της Πέμπτης κατά πάσα πιθανότητα να κοιμήθηκε στο κρεβάτι που βρίσκεται στο κουβούκλιο του φορτηγού. Επίσης ο γιος του φοβάται το ενδεχόμενο ο 57χρονος να εγκλωβίστηκε μέσα στο γκαράζ.
Υποδεχτείτε τη νέα πρόταση διαμονής στην καρδιά της μαγευτικής πόλης της Κέρκυρας, που προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αναβαθμίζει τα πρότυπα φιλοξενίας στο νησί.
Με τη καινούργια καμπάνια «ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΓΑΠΑΣ», τα My market ξανασυστήνονται δηλώνοντας πως μπορούμε να στηριζόμαστε επάνω τους για να φροντίσουμε αυτούς που αγαπάμε