Γλυκά Νερά: Στο βρετανικό Channel 5 η τραγική υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Στο βρετανικό Channel 5 η τραγική υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν

Το βρετανικό κανάλι Channel 5 προέβαλε σε ένα αφιέρωμα 90 λεπτών τη σοκαριστική υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς

glyka_nera_yt_1802_1-2048x1474
Η υπόθεση συζυγοκτονίας στα Γλυκά Νερά μαύρισε τις ημέρες του περασμένου καλοκαιριού, κάνοντας τον γύρο του κόσμου και συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη.

«Παρακολουθώντας μια φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή και έναν τραγικό φόνο μιας γυναίκας που ζει στην Ελλάδα». Αυτή είναι είναι η περιγραφή στην ιστοσελίδα του βρετανικού καναλιού Channel 5, το οποίο προέβαλε σε ένα αφιέρωμα 90 λεπτών τη σοκαριστική υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς.

Caroline : The Murder That Fooled The World || Documentary


Υπενθυμίστηκε σε όλο τον κόσμο το τραγικό τέλος της 20χρονης από τα χέρια του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος για 37 ημέρες… έπαιζε θέατρο, παριστάνοντας τον θλιμμένο σύζυγο, προτού τελικά συλληφθεί και ομολογήσει πως δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα, αλλά και τον σκύλο τους, προσπαθώντας να «στήσει» το τέλειο έγκλημα.

Η έρευνα εστιάζει στο αντικείμενο – «κλειδί» των αστυνομικών ερευνών, ήτοι το ημερολόγιο της 20χρονης Κάρολαϊν που έφερε στο φως πολλά στοιχεία για τη σχέση της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και για όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας της το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Κλείσιμο
Το ντοκιμαντέρ ξεκινάει με τα ηχητικά ντοκουμέντα, από τις κλήσεις του συζυγοκτόνου στην Άμεση Δράση και επικεντρώνεται στην εξιχνίαση της δολοφονίας που σόκαρε το πανελλήνιο.

Ειδήσεις σήμερα:

Διασώστες της ΕΜΑΚ πηγαίνουν για τη διάσωση εγκλωβισμένων στο Euroferry Olympia

Άδωνις Γεωργιάδης: Συγγνώμη στους ψηφοφόρους της ΝΔ για τη στήριξη Κύρτσου

Σκρέκας: Τι θα γίνει με τους λογαριασμούς φυσικού αερίου και ρεύματος – Οι επιδοτήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης