Χαλκίδα: Ανήλικος έκλεψε δυο μοτοσικλέτες και τις έκανε... βίδες!

Χαλκίδα: Ανήλικος έκλεψε δυο μοτοσικλέτες και τις έκανε... βίδες!

Ο ανήλικος Έλληνας συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια

Klemmeni_Moto
Κατά τύχη τσάκωσαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έναν πιτσιρίκο που είχε κλέψει όχι μια αλλά δυο μοτοσικλέτες και τις έκανε... βίδες, έξω από το σπίτι του στην Χαλκίδα! Οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή υποψιάστηκαν ότι κάτι έκρυβε και, όταν έκαναν έλεγχο στους σειριακούς αριθμούς των δικύκλων, διαπίστωσαν ότι ήταν κλεμμένα.

Ο ανήλικος Έλληνας συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπές τροχοφόρων κατ’ εξακολούθηση και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Σε βάρος της μητέρας του ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι κινητήρες, οι σέλες, τα ντεπόζιτα, τα πλαστικά μέρη και οι σκελετοί των κλεμμένων δικύκλων κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες. Πάντως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εξετάζουν το ενδεχόμενο ο πιτσιρίκος να έχει κλέψει και άλλα μοτοποδήλατα ή μοτοσικλέτες και να πωλούσε τα εξαρτήματά τους για ανταλλακτικά.

Ξήλωσαν τις μπαταρίες από επτά οχήματα

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας ένας Έλληνας, την στιγμή που μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του ξήλωναν δύο μπαταρίες από ένα όχημα σε περιοχή της Ημαθίας. Οι μπαταρίες αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του οχήματος και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ενώ από την προανάκριση προέκυψε ότι μαζί με τον αναζητούμενο συνεργό του είχαν κλέψει μπαταρίες συνολικής αξίας 1.100 ευρώ από άλλα έξι οχήματα, στο διάστημα από τις 7 ως τις 12 Φεβρουαρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Τι ισχύει για τα πιστοποιητικά νόσησης και όσους ξανακόλλησαν κορωνοϊό

Η Μόσχα ψεύδεται για την απόσυρση δυνάμεων από τα σύνορα με την Ουκρανία λένε οι ΗΠΑ - Ποιες «ύποπτες» κινήσεις βλέπουν

Ο Μητσοτάκης στο τραπέζι για την Ουκρανία και η «μεγάλη εικόνα» στην ενέργεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης