Κυρά Ρηνιώ: Η μοναδική κάτοικος της Κινάρου έγινε... τραγούδι - Δείτε βίντεο

Κυρά Ρηνιώ: Η μοναδική κάτοικος της Κινάρου έγινε... τραγούδι - Δείτε βίντεο

Ο Γιώργος Μπάιλας έγραψε τους στίχους και τη μουσική και ο Γιάννης Σολάρης ερμήνευσε το τραγούδι «Η κυρά του Βράχου» για τη μοναδική κάτοικο του ακριτικού νησιού - Το σχόλιο της κόρης της ηλικιωμένης 

rinio
Τραγούδι έγινε η ιστορική και μοναδική κάτοικος της Κινάρου η Κυρά Ρηνιώ. Όπως είπε η ίδια άκουσε το άσμα και της άρεσε.

Η κ. Ρηνιώ Κατσοτούρχη είναι η μοναδική κάτοικος της Κινάρου από το 2013, οπότε και έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της.

Ο Γιώργος Μπάιλας έγραψε τους στίχους και τη μουσική και ο Γιάννης Σολάρης ερμήνευσε το τραγούδι «Η κυρά του Βράχου», το οποίο η κυρά Ρηνιώ όπως είπε βρήκε όμορφο, καθώς το άκουσε και της άρεσε.

Η ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ


Η ίδια η κυρία Ρηνιώ μίλησε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ για τη ζωή στην Κίναρο, λέγοντας ότι δεν θέλει να φύγει από το νησί και ότι «δεν μου λείπει τίποτα».

Στο τραγούδι περιγράφεται η καθημερινότητά της στη βραχονησίδα, με την κυρά Ρηνιώ πριν από λίγους μήνες να γίνεται θέμα για την πρόθεσή της να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Η επιθυμία της υλοποιήθηκε άμεσα χάρη στην κινητοποίηση του δημάρχου Αμοργού, η οποία είναι και η γενέτειρά της, και της κινητής μονάδας εμβολιασμού που έφτασε με σκάφος στο απομακρυσμένο νησί με ανέμους ισχύος 6 μποφόρ.

Ο δήμαρχος Λευτέρης Καραΐσκος είχε δηλώσει «το μήνυμα που στέλνει η κυρά Ρήνη είναι ξεκάθαρο. Είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Ένα μήνυμα ζωής και υπευθυνότητας απέναντι και στον εαυτό μας και στην κοινωνία, κυρίως σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και στους υγειονομικούς, που έχουν δώσει τα τελευταία δύο χρόνια τη μάχη για να ξεπεράσουμε την πανδημία, ότι μόνο με τον εμβολιασμό θα μπορέσουμε ακριβώς να αφήσουμε αυτή την ιστορία πίσω μας. Να θωρακίσουμε την υγεία μας και όλοι μαζί να συνεχίσουμε τη ζωή μας».

Κλείσιμο
Καταγραφη-1__1_


Την αγάπη της προς τον κόσμο για τη στήριξη που δείχνουν στη μητέρα της εξέφρασε η κόρη της κυράς Ρηνιώς, Ακαθή. Με σχόλιό της στο YouTube, επισημαίνει τα εξής: «Δεν έχω λόγια για να εκφράσω αυτό που νιώθω σε όλους όσους συντέλεσαν στην δημιουργία του, στην αγαπή που δείχνετε στη μανούλα μου. Είστε υπέροχοι σας ευχαριστώ πάρα πολύ».


Ειδήσεις σήμερα:


«Ναι» των ειδικών στην όρθια διασκέδαση, την αύξηση της χωρητικότητας στα γήπεδα στο 50% και τις σχολικές εκδρομές

Ρωσικές δυνάμεις κινούνται αλλά δεν απομακρύνονται από τα σύνορα με την Ουκρανία, λέει ο Μπλίνκεν

To 40% των ατόμων που δέχονται ηθική παρενόχληση στη δουλειά παθαίνουν κατάθλιψη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης