Δολοφονία Τοπαλούδη - Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης: «Με τη διακοπή της δίκης βιώνουμε ξανά τον εφιάλτη»

Δολοφονία Τοπαλούδη - Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης: «Με τη διακοπή της δίκης βιώνουμε ξανά τον εφιάλτη»

Διακόπηκε για τις 10 Μαρτίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

toaploudis-6874
«Αναλογίστηκε κανείς τα τεράστια έξοδα, που έχουμε να αντιμετωπίσουμε; Την ψυχική μας φθορά; Που κάθε φορά, που είναι να ξεκινήσουν αυτές οι δικαστικές διαδικασίες ξαναβιώνουμε τον θάνατο, τον βιασμό και τα βασανιστήρια του παιδιού μας;», διερωτάται μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τοπαλούδης, λίγο αφότου αποφασίστηκε να  αναβληθεί για τις 10 Μαρτίου η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης, τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

Ο πατέρας της Γιάννης μίλησε στην ΕΡΤ για τη διακοπή της δίκης και για το γεγονός πως εκείνος και η σύζυγός του θα πρέπει να μεταβούν ξανά στο δικαστήριο και να ζήσουν και πάλι τον εφιάλτη.

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: «Ξαναβιώνουμε τα βασανιστήρια του παιδιού μας»


«Μετατράπηκε όλη αυτή η θλίψη και ο πόνος, που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια σε οργή και αγανάκτηση γιατί μας εμπαίζουν. Είναι δυνατόν, κι όχι μόνο εμάς τους γονείς της Ελένης αλλά θα έλεγα και τους ίδιους τους δικαστές και τους ενόρκους, είναι δυνατόν ο Αλβανός, ο ένας απ’ τους δύο βιαστές και δολοφόνους της κόρης μας να έχουν περάσει δύο χρόνια σχεδόν πρωτόδικα και έρχεται την τελευταία στιγμή για να ορίσει δικηγόρο; Αν είναι δυνατόν» λέει και ξεσπά ο Γιάννης Τοπαλούδης.

«Δύο χρόνια τι έκανε; Αν αυτό δεν είναι εμπαιγμός προς το δικαστήριο, αν αυτό δεν είναι εμπαιγμός στην οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, που κάναμε χίλια κι άλλα χίλια χιλιόμετρα για να γυρίσουμε πίσω στο Διδυμότειχο τι είναι; Αυτά λοιπόν δεν πρέπει η ελληνική δικαιοσύνη, το σύστημα απονομής της ελληνικής δικαιοσύνης να τα αλλάξει; Δικαιώματα δεν έχουν μόνο οι εγκληματίες, οι δολοφόνοι και οι βιαστές. Δικαιώματα έχουμε και εμείς, τα θύματα και οι οικογένειες των θυμάτων», προσθέτει.

Κλείσιμο
«Αναλογίστηκε κανείς τα τεράστια έξοδα, που έχουμε να αντιμετωπίσουμε; Την ψυχική μας φθορά; Που κάθε φορά, που είναι να ξεκινήσουν αυτές οι δικαστικές διαδικασίες ξαναβιώνουμε τον θάνατο, τον βιασμό και τα βασανιστήρια του παιδιού μας;», διερωτάται ακόμη ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Ειδήσεις σήμερα:

Αποκλιμάκωση ή μπλόφα; Επιστρέφουν στη βάση τους ρωσικές δυνάμεις που βρίσκονται κοντά στην Ουκρανία


Διονύσης Χαριτόπουλος: Οι άγνωστες ιστορίες για τον Άρη Βελουχιώτη και τους αντάρτες του

Αναβλήθηκε για τις 4 Απριλίου η δίκη του προπονητή ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης αθλήτριάς του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης