Στην Αμερική για θεραπεία ο 14χρονος Εφραίμ από την Κάλυμνο για να κερδίσει την μάχη με την ζωή

Στην Αμερική για θεραπεία ο 14χρονος Εφραίμ από την Κάλυμνο για να κερδίσει την μάχη με την ζωή

Τι λέει στο protothema.gr η μητέρα του

efraim
«Θέλω μόνο να δω το σπλάχνο μου καλά» λέει συγκινημένη στο protothema.gr, από την Αμερική όπου βρίσκεται για εξειδικευμένη θεραπεία, η μητέρα του 14χρονου Εφραίμ ο οποίος από την ημέρα της γεννήσεως του διαγνώστηκε με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς το έντερο του ήταν ολοσχερώς κλειστό, ενώ παράλληλα έχει διαγνωστεί ότι πάσχει από μωσαϊκό συνδρόμου Down.

Για τον λόγο αυτό εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία αγάπης από τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Παιδική Χαρά», ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα που θα βοηθήσουν τον 14χρονο Εφραίμ Τσικούρη από την Κάλυμνο, να ολοκληρώσει αυτή την φορά της θεραπεία του και να κερδίσει την μάχη με την ζωή.



ε


Ο μικρός Εφραίμ ταξίδεψε στην Αμερική στις αρχές του χρόνου και ξεκίνησε άμεσα τις θεραπείες του. Θα μείνει εκεί για πολύ καιρό, καθώς χρειάζεται χρόνος και πολλές δοκιμές φαρμάκων, χωρίς να έχει αποκλειστεί μέχρι στιγμής το ενδεχόμενο ενός νέου χειρουργείου. Γι αυτό οι γονείς του κάνουν νέα έκκληση για να σώσουν τον μονάκριβο γιο τους, καθώς τα έξοδα υπερβαίνουν πολύ την αρχική εκτίμηση.

Για να μπορέσει να συνεχίσει ο Εφραίμ τις θεραπείες του πρέπει η οικογένεια να συνεισφέρει ακόμη 50.000€ ώστε να μην συμβεί αυτό είχε γίνει κατά την προηγούμενη νοσηλεία του που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Κλείσιμο
ε2




Το μήνυμα της οικογένειας από την Αμερική: «Είμαστε για άλλη μια φορά εδώ και αυτό χάρη στον κόσμο και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό! … ο Εφραίμ μας ξεκίνησε ήδη τις εξετάσεις του και να λαμβάνει επιθετική θεραπεία. Κάποιες μέρες ο πόνος είναι τόσο αφόρητος που μελανιάζει… αυτές τις στιγμές εύχομαι να μπορούσα να πάρω εγώ αυτό τον πόνο και να μην υποφέρει το παιδί μου!!! Γιατί ο πόνος στο σώμα ξεχνιέται … αλλά από την ψυχή δεν σβήνει!!! Θέλω μόνο να δω το σπλάχνο μου καλά!!! Ήρθα σε αυτή τη ζωή για να είμαι η μαμά του Εφραίμ… σας ευχαριστούμε πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας και την στήριξη σας!!! Κάνουμε έκκληση σε όλο τον κόσμο για να στηρίξει τον αγώνα μας γιατί το ποσό που πρέπει να καλύψουμε ξεπερνά κατά πολύ όσα είχαμε υπολογίσει πριν έρθουμε εδώ και δουν την κατάσταση του παιδιού ! Ξυπνάω και κοιμάμαι με τον φόβο ότι πάλι θα γυρίσουμε πίσω χωρίς να έχουμε κάνει ολοκληρωμένη την θεραπεία μας! Ευχόμαστε κανένα παιδάκι να μην γεννηθεί ποτέ ξανά με τέτοια προβλήματα υγείας και κανένας γονιός να μην χρειάζεται να συνοδεύει το παιδί του σε νοσοκομείο ,παρά μόνο για ευχάριστα! Παρακαλούμε πολύ οποίος θέλει και μπορεί φυσικά να βοηθήσει στον αγώνα που κάνουμε να καλύψουμε το ποσό που μας υπολείπεται για την πολύ σημαντική θεραπεία του παιδιού μας να κάνει κατάθεση στον κάτωθι λογαριασμό με αιτιολογία ΔΩΡΕΑ και το όνομα σας»


Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς:
ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.

PayPal
https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:
IBAN : GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS
BIC: CRBAGRAA
BRAND’S NAME : 701
ADDRESS: Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
REFERENCE: Donation by + your full name

Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την απόδειξη της δωρεάς σας.






Ειδήσεις σήμερα:

Αποκλιμάκωση ή μπλόφα; Επιστρέφουν στη βάση τους ρωσικές δυνάμεις που βρίσκονται κοντά στην Ουκρανία


Διονύσης Χαριτόπουλος: Οι άγνωστες ιστορίες για τον Άρη Βελουχιώτη και τους αντάρτες του

Αναβλήθηκε για τις 4 Απριλίου η δίκη του προπονητή ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης αθλήτριάς του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης