Προς πώληση για 3,7 εκατ. ευρώ το γηροκομείο - κολαστήριο στα Χανιά

Προς πώληση για 3,7 εκατ. ευρώ το γηροκομείο - κολαστήριο στα Χανιά

Την ώρα που η ιδιοκτήτρια και η συνιδιοκτήτρια -μητέρα και κόρη- του γηροκομείου βρίσκονται στις φυλακές Νεαπόλεως στο Λασίθι, μετά την απόφαση προφυλάκισής τους

girokomeio-xania_0
Μπορεί οι δύο ιδιοκτήτριες του γηροκομείου στα Χανιά να έχουν οδηγηθεί στις κλειστές φυλακές Νεάπολης μετά την απόφαση για προσωρινή κράτηση μέχρι την δίκη, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να εμποδίζει την προσπάθειά τους να ξεφορτωθούν το γηροκομείο αποκομίζοντας μάλιστα ένα τεράστιο κέρδος.

Μέχρι και σήμερα και παρά τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τα όσα έζησαν οι τρόφιμοι μέσα σε αυτό, το πωλητήριο είναι «στον αέρα» με τιμή  3,7 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η ιδιοκτήτρια και η συνιδιοκτήτρια -μητέρα και κόρη- του γηροκομείου βρίσκονται στις φυλακές Νεαπόλεως στο Λασίθι, μετά την απόφαση προφυλάκισής τους.

Οι δύο γιατροί που κρίθηκαν επίσης προφυλακιστέοι ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, μεταφέρθηκαν σε κελί ασφαλείας στο σωφρονιστικό κατάστημα Κρήτη 1 στην Αγυιά Χανίων, αφού φαίνεται ότι δέχτηκαν απειλές από κρατούμενους.

Παράλληλα, με εντολή της Εισαγγελίας στις αρμόδιες εποπτικές αρχές, έχει ζητηθεί η πραγματοποίηση όλων των απαραίτητων ελέγχων, προκειμένου να διασφαλιστεί η καλή διαβίωση των 37 ηλικιωμένων που μένουν εκεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανοί ολιγάρχες και πλούσιοι επιχειρηματίες εγκαταλείπουν με lear jets τη «ζώνη του πυρός»

Εξαδάχτυλος: Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις είναι εστίες υπερμετάδοσης

Κεκλεισμένων των θυρών καταθέτει σήμερα η αθλήτρια ιστιοπλοΐας που κατήγγειλε ότι ο προπονητής τη βίασε στα 11 της χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης