Σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω επικίνδυνης κλίσης ογκώδους ταμπέλας πρατηρίου βενζίνης στο 34ο χλμ. της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα
Στο κλείσιμο της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου προχώρησε η αστυνομία νωρίτερα το απόγευμα της Τρίτης. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ η απόφαση ελήφθη εξαιτίας επικίνδυνης κλίσης ογκώδους ταμπέλας πρατηρίου βενζίνης στο 34ο χλμ. της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Αυτός είναι και ο λόγος που ελήφθη η απόφαση για διακοπή οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.