Κρήτη: «Το παιδί ήταν φοβισμένο» λέει η θεία της ανήλικης που βίαζε ο σύζυγος της αδερφής της
Ο 45χρονος προφυλακίστηκε σήμερα μετά την απολογία του - Ο ίδιος είναι πατέρας έξι παιδιών
«Δεν μπορώ να σας περιγράψω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Συνέχεια είναι θλιμμένη. Δεν την βλέπεις να γελάει ποτέ», με αυτά τα λόγια περιγράφει η θεία της 13χρονης -που σύμφωνα με την καταγγελία της έπεσε θύμα βιασμού από τον σύζυγο της αδερφής της- την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ανήλικη.
Το κορίτσι που φιλοξενείται σε δομή εκμυστηρεύτηκε σε δασκάλα της τα όσα φέρεται να βίωνε για χρόνια από τον σύζυγο της αδερφής της.
«Το παιδί γενικά δεν μιλούσε πολύ, ήταν φοβισμένο. Εγώ όταν την έπαιρνα, στο τραπέζι καθόμασταν και της έλεγα «να σου βάλω άλλο να φας;» και δεν απαντούσε ούτε ναι ούτε όχι. Πιστεύαμε όλοι ότι λόγω του ότι βρίσκεται στην δομή με τις μοναχές γι΄αυτό τον λόγο δεν μιλάει. Αυτό πιστεύαμε», δήλωσε η θεία της στο Creta24.
Ο 45χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο ίδιος πατέρας έξι παιδιών, από τρεις γάμους, αρνείται τα όσο του αποδίδονται.
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κάτω των 13 ετών κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς