Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε καθηγήτρια στο Ηράκλειο Αττικής όταν δέχθηκε αιφνιδιαστικά επίθεση, το βράδυ της Δευτέρας. Άγνωστος τής επιτέθηκε, λίγα λεπτά αφότου είχε μπει στο αυτοκίνητό της.
Προχώρησε προς το μέρος της, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, της έβαλε ένα βρεγμένο πανί στο στόμα και τη νάρκωσε.
O δράστης άφησε στο σημείο το πανί, το οποίο μάζεψε στην πορεία ένας άλλος άντρας, που πλησίασε για να δει εάν η γυναίκα χρειαζόταν βοήθεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο δράστης που επιτέθηκε στην καθηγήτρια, ήταν μελαχρινός, μετρίου αναστήματος και μιλούσε σπαστά ελληνικά, ενώ ο άντρας που μάζεψε το πανί ήταν κοντά 50 χρονών και έφυγε χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς.
Όπως έγινε γνωστό, από το σημείο περνούσε τυχαία ένας διανομέας ο οποίος πλησίασε τη ναρκωμένη γυναίκα για να δει τι είχε. Τότε ο δράστης φοβήθηκε και τράπηκε σε φυγή.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.