Ακόμα ένα επεισόδιο επίθεσης εκτυλίχθηκε στο Μπουρνάζι, με έναν 30χρονο να καταλήγει στο νοσοκομείο από πυροβολισμό.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, δύο παρέες -οι μεν από την Αλβανία και οι έτεροι από την πρώην Σ. Ένωση- λογομάχησαν χθες τα ξημερώματα στην πλατεία Μπουρναζίου και στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια έξω από πολύ γνωστό κλαμπ της περιοχής. Κατά τη συμπλοκή ένας από τη δύτερη παρέα έβγαλε όπλο με το οποίο και πυροβόλησε στο πόδι έναν Αλβανό άντρα 30 ετών.
Αμέσως η παρέα του τραυματία ξεκίνησε με Ι.Χ να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο και κατά την πορεία τους προς τα εκεί βρήκαν μπροστά τους στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι αστυνομικοί τους συνόδευσαν μέχρι το νοσοκομείο ώστε να κάνουν ευκολότερη τη πρόσβασή τους.
Οι γιατροί που περιέθαλψαν το τραυματία διαπίστωσαν τον πυροβολισμό και ενημέρωσαν τους αστυνομικούς που τους συνοδεύσαν ως εκεί. Αμέσως ξεκίνησε έρευνα για τους δράστες και το τι ακριβώς συνέβη.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.