Σε διακοπή για τις 9 Φεβρουαρίου οδηγήθηκε σήμερα η δίκη του «ψευτογιατρού», ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, λόγω ασθένειας ενός εκ των δύο εισαγγελέων της έδρας.
Όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου η ακροαματική διαδικασία, θα συνεχιστεί στις 9 Φεβρουαρίου με τις καταθέσεις πραγματογνωμόνων που εξέτασαν τους ιατρικούς φακέλους των καρκινοπαθών, οι οποίοι έπεσαν θύματα του «ψευτογιατρού».
Ο κατηγορούμενος, ο οποίος δικάζεται για 12 ανθρωποκτονίες καρκινοπαθών και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών, μετήχθη σήμερα στη δικαστική αίθουσα και μετά τη διακοπή της δίκης του οδηγήθηκε πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.