Πάτρα: Γυναίκα καταγγέλει πρώην σύντροφό της -«Είχε κρεμάσει το παιδί ανάποδα απ’ το μπαλκόνι»

Πάτρα: Γυναίκα καταγγέλει πρώην σύντροφό της -«Είχε κρεμάσει το παιδί ανάποδα απ’ το μπαλκόνι»

Ολα ξεκίνησαν όταν του ζήτησε να χωρίσουν και εκείνος έκτοτε την παρακολουθεί, την απειλεί έξω από το σπίτι της, ενώ συχνά επιτίθεται και στο 4 ετών παιδί του

gynaikeia_kakopoiisi
Μια ακόμα καταγγελία κακοποίησης έρχεται στην επιφάνεια, αυτή τη φορά από την Πάτρα.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα καταγγέλει μέσω της εφημερίδας «Πελοπόννησος» πως ο πρώην σύντροφός της επεδείκνυε κακοποιητική συμπεριφορά τόσο εναντίον της, όσο και ενάντια στο παιδί της.

Η γυναίκα κατάγεται από την Τσεχία και ζει στην Πάτρα τα τελευταία 10 χρόνια. Γνώρισε τον συγκεκριμένο άνδρα και πριν 4 περίπου χρόνια έκανε παιδί μαζί του. Εκείνος το αναγνώρισε, αλλά όταν του είπε να χωρίσουν, η ζωή της έγινε κόλαση, όπως λέει.

Η ίδια καταγγέλλει πως κακοποιούσε και το παιδί: «Ηταν κακοποιητικός και με το παιδί. Το βλέπει δύο τρεις φορές την εβδομάδα, όπως προβλέπεται. Την τελευταία φορά που πήγα στην εισαγγελία μου είπαν ότι δε μπορώ να κινήσω διαδικασία εναντίον του γιατί εκείνος έχει ζητήσει να ερευνηθεί το δικό μου περιβάλλον, υπονοώντας ότι εγώ το κακοποιώ! Απ’ την αρχή της σχέσης ήταν νευρικός, έκανε ζήλιες, ήθελε να αφήσω το σπίτι μου και να είμαι μαζί του. Εκανα υπομονή. Με χτυπούσε και μετά έλεγε συγγνώμη κι εγώ έλεγα πως θα αλλάξει. Οταν ήταν το μωρό τριών μηνών έκλαιγε ένα βράδυ και το πιάνει βρίζοντας και το κρεμάει ανάποδα απ’ το μπαλκόνι και πάω και του δίνω μια σφαλιάρα στην πλάτη. Αφήνει το παιδί στο κρεβάτι και με χτυπάει. Με έσερνε απ’ τα μαλλιά. Οταν αποφάσισα να φύγω, μου έλεγε ότι θα μου πάρει το παιδί. Στη γειτονιά άκουγαν τις φωνές» περιγράφει η ίδια στην εφημερίδα Πελοπόννησος.

Μάλιστα ισχυρίζεται πως μετά τις γιορτές το παιδί παρελήφθη από την ίδια με σημάδια: «Τα Χριστούγεννα, μετά από τρεις μέρες που ήταν μαζί του, το παιδί ήρθε με κόκκινο μάτι και μου είπε “μπαμπάς, μιμί εδώ”. Κι άλλη φορά έχει έρθει με μελανιασμένα τα χεράκια του. Και μετά το εξαγοράζει με δωροσακούλες».

Η δικηγόρος της γυναίκας, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», τόνισε πως έχουν υποβληθεί ασφαλιστικά μέτρα από τα τέλη Νοεμβρίου. Επιβεβαιώνει μάλιστα πως ο πρώην σύντροφος της την ενοχλεί σε καθημερινή βάση και την απειλεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Survivor: Το σχέδιο του «El professor» και στο… σπίτι της η Άσπα - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Στην Αδριατική για γυμνάσια το αεροπλανοφόρο Harry S. Truman εν μέσω των εντάσεων Ρωσίας-Ουκρανίας

Ο «μαξιλαροπόλεμος» γίνεται μαχητικό άθλημα: Οι πρώτοι επαγγελματίες πρωταθλητές της Φλόριντα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης