Ποιος είπε ότι ασυνείδητοι κυκλοφορούν μόνο με αυτοκίνητα στους δρόμους των πόλων; Όπως φαίνεται, υπάρχουν ακόμη και στις... πίστες των χιονοδρομικών κέντρων, όπως αυτό του Σελίου στην Ημαθία, όπου ένας άγνωστος προς το παρόν σκιέρ προκάλεσε σοβαρό ατύχημα αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί!
Το ατύχημα συνέβη την περασμένη Κυριακή, όταν ο άγνωστος σκιέρ που είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα έπεσε με ορμή πάνω σε μια 78χρονη από την Ελβετία, που και εκείνη απολάμβανε τη μαγεία του χιονιού. Η άτυχη γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι δεινή και ιδιαίτερα συνετή σκιέρ, τραυματίστηκε σοβαρά. Όμως, ο υπαίτιος της σύγκρουσης την εγκατέλειψε αβοήθητη και συνέχισε την πορεία του!
Η Ελβετίδα χιονοδρόμος εντοπίστηκε από τους υπεύθυνους του Χιονοδρομικού Κέντρου, ενώ σφάδαζε από τον πόνο καθώς είχε υποστεί κάταγμα σε πολλαπλά σημεία του αριστερού της ισχίου και μεταφέρθηκε με ερπυστριοφόρο στη βάση, από την οποία διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Βέροιας και στη συνέχεια στην Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το veriotis.gr, θα μείνει κλινήρης επί δυο μήνες και θα χρειαστεί πολλές φυσικοθεραπείες για να περπατήσει με πατερίτσες!
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.