Απίστευτο ατύχημα με εγκατάλειψη μεταξύ... σκιέρ στο Σέλι!

Απίστευτο ατύχημα με εγκατάλειψη μεταξύ... σκιέρ στο Σέλι!

Ο άγνωστος σκιέρ που είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα έπεσε με ορμή πάνω σε μια 78χρονη από την Ελβετία, τραυματίζοντάς τη σοβαρά

skier
Ποιος είπε ότι ασυνείδητοι κυκλοφορούν μόνο με αυτοκίνητα στους δρόμους των πόλων; Όπως φαίνεται, υπάρχουν ακόμη και στις... πίστες των χιονοδρομικών κέντρων, όπως αυτό του Σελίου στην Ημαθία, όπου ένας άγνωστος προς το παρόν σκιέρ προκάλεσε σοβαρό ατύχημα αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί!

Το ατύχημα συνέβη την περασμένη Κυριακή, όταν ο άγνωστος σκιέρ που είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα έπεσε με ορμή πάνω σε μια 78χρονη από την Ελβετία, που και εκείνη απολάμβανε τη μαγεία του χιονιού. Η άτυχη γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι δεινή και ιδιαίτερα συνετή σκιέρ, τραυματίστηκε σοβαρά. Όμως, ο υπαίτιος της σύγκρουσης την εγκατέλειψε αβοήθητη και συνέχισε την πορεία του!

Η Ελβετίδα χιονοδρόμος εντοπίστηκε από τους υπεύθυνους του Χιονοδρομικού Κέντρου, ενώ σφάδαζε από τον πόνο καθώς είχε υποστεί κάταγμα σε πολλαπλά σημεία του αριστερού της ισχίου και μεταφέρθηκε με ερπυστριοφόρο στη βάση, από την οποία διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Βέροιας και στη συνέχεια στην Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το veriotis.gr, θα μείνει κλινήρης επί δυο μήνες και θα χρειαστεί πολλές φυσικοθεραπείες για να περπατήσει με πατερίτσες!





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης