Τη διάρρηξη του σπιτιού του... σε live μετάδοση, είδε μέσω του κινητού του τηλεφώνου ο αντιδήμαρχοςΘεσσαλονίκης, Γιώργος Αβαρλής, ενώ εκείνος παρακολουθούσε μκε τη σύζυγό του μία εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για την Διεθνή Ημέρα Μνήμης Εβραίων Μαρτύρων του Ολοκαυτώματος.
Ο αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης έβλεπε έκπληκτος τους τρεις διαρρήκτες να μπαίνουν στο σπίτι του στο Πανόραμα, αφού προηγήθηκε ειδοποίηση από την εταιρία σεκιούριτι ότι παραβιάστηκε ο χώρος.
Οι τρεις διαρρήκτες φορώντας full face μάσκες εισέβαλαν στην κρεβατοκάμαρα από το παράθυρο και έβγαλαν τα ρούχα από τη ντουλάπα για ελέγξουν αν υπήρχε κρυμμένο κάτι πολύτιμο. Όπως είπε ο κ. Αβαρλής, μπορούσε μέσω της εφαρμογής στο τηλέφωνο του να τους φωνάξει από τα μεγάφωνα, ωστόσο εκείνη τυη στιγμή «δεν είχε δύναμη να κάνει τίποτα».
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο οι κλέφτες απέσπασαν κάποια κοσμήματα και ρολόγια, αλλά όχι κάτι πολύτιμο, ούτε κάποιο χρηματικό ποσό, ενώ έξω από το σπίτι τους περίμενε συνεργός.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.