Αμφισβητούν τα στοιχεία οι ύποπτοι για τον εμπρησμό της Marfin

Αμφισβητούν τα στοιχεία οι ύποπτοι για τον εμπρησμό της Marfin

Μία ανώνυμη επιστολή είναι το μόνο στοιχείο της αστυνομίας σε βάρος των τριών κληθέντων για την υπόθεση της ΜΑΡΦΙΝ, υποστηρίζουν οι συνήγοροι τους...

Αμφισβητούν τα στοιχεία οι ύποπτοι για τον εμπρησμό της Marfin

Αμφισβητούν οι συνήγοροι των κληθέντων ως υπόπτων για την υπόθεση του θανατηφόρου εμπρησμού στην τράπεζα ΜΑΡΦΙΝ, τα στοιχεία της Αστυνομίας βάσει των οποίων καλούνται και τονίζουν πως η εμπλοκή τους προέκυψε από ανώνυμη γενικόλογη επιστολή.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι δικηγόροι των τριών προσώπων, που μετά από προθεσμίες θα δώσουν έγγραφες εξηγήσεις το Σάββατο και την Κυριακή, το μοναδικό στοιχείο που τους εμπλέκει στην υπόθεση είναι μία ανώνυμη επιστολή που τους συνδέει τόσο με τα επεισόδια στην Κερατέα όσο και με τον εμπρησμό της τράπεζας που κόστισε την ζωή των τριών υπαλλήλων της.
 
Οι δικηγόροι εκτιμούν πως δεν προκύπτει ταυτοποίηση των εντολέων τους από οποιοδήποτε στοιχείο της δικογραφίας, είτε μαρτυρική κατάθεση, είτε από το οπτικό υλικό που έχει συλλεχθεί από τα βίντεο της τράπεζας και γύρω καταστημάτων, τηλεοπτικούς σταθμούς και φωτορεπόρτερ.

Κλείσιμο

   

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης