Ρόδος: Εντοπίστηκε σκελετός γυναίκας σε δύσβατη περιοχή

Ρόδος: Εντοπίστηκε σκελετός γυναίκας σε δύσβατη περιοχή

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, πυροσβέστες, ενώ ειδοποιήθηκε ιατροδικαστής και η προϊσταμένη της Εισαγγελίας – Εξετάζεται το ενδεχόμενο ο σκελετός να ανήκει σε 60χρονη Βρετανίδα, που είχε εξαφανιστεί τον Δεκέμβριο του 2020 

rodos_skeletos
Έναν ανθρώπινο σκελετό, που φέρεται να ανήκει σε γυναίκα εντόπισε κυνηγός σε δύσβατη περιοχή της Ρόδου, ανάμεσα σε Ψίνθο, Μαριτσά και Καλυθιές σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, στο σημείο έσπευσαν αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου, στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, ενώ ειδοποιήθηκε ιατροδικαστής και η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο σκελετός να ανήκει σε 60χρονη αλλοδαπή, η οποία είχε εξαφανιστεί τον Δεκέμβριο του 2020. Ειδικότερα, πρόκειται για μία Βρετανίδα, που διέμενε για 15 χρόνια στην περιοχή των Καλυθιών και δεν είχε εμφανιστεί για να παραλάβει τα τρόφιμα που της αναλογούσαν από τον δήμο. Για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί silver alert.

rodos_skeletos1


Οι αξιωματικοί της αστυνομίας εξετάζουν το συγκεκριμένο σενάριο καθώς πολλά χαρακτηριστικά της γυναίκας, όπως το ύψος, το χρώμα μαλλιών και το ντύσιμο, τους παραπέμπουν στη Βρετανίδα.

Κλείσιμο
Πλήρη επιβεβαίωση όμως θα δείξουν τα στοιχεία και οι εξειδικευμένες έρευνες που θα γίνουν μέσα στις επόμενες ώρες.



Ειδήσεις σήμερα:

Με 759 ψήφους και εν μέσω χειροκροτημάτων επανεξελέγη πρόεδρος της Ιταλίας ο Σέρτζιο Ματαρέλα


Μαζί μας στο ξενοδοχείο ήρθε και μια άλλη ανήλικη με τον φίλο της, λέει ο 40χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης


Σάλος στο Μονακό: Εμφάνιση-έκπληξη της πρώην ερωμένης του πρίγκιπα Αλβέρτου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης