Κακοκαιρία: Στο «ψυγείο» η Αττική - «Παγοδρόμια» τα στενά στα Βόρεια Προάστια

Κακοκαιρία: Στο «ψυγείο» η Αττική - «Παγοδρόμια» τα στενά στα Βόρεια Προάστια

Η λεωφόρος Κηφισίας και οι κεντρικοί δρόμοι των Βορείων Προαστίων είναι ανοιχτοί, ωστόσο, τα στενά είναι όλα αποκλεισμένα

agia-paraskevi
Στο «ψυγείο» έχει μπει η Αττική μετά το πέρασμα της κακοκαιρία «Ελπίδας» καθώς μια ημέρα μετά το πέρασμα του χιονιά αρκετές περιοχές παραμένουν αποκλεισμένες.

Οι δρόμοι γύρω από το Καλλιμάρμαρο έχουν καλυφθεί από χιόνι ενώ τα πεζοδρόμια είναι επικίνδυνα για όποιον περπατάει χωρίς μπότες.

Η λεωφόρος Κηφισίας και οι κεντρικοί δρόμοι των Βορείων Προαστίων είναι ανοιχτοί, ωστόσο, τα στενά είναι όλα αποκλεισμένα με το ύψος του χιονιού να ξεπερνά το μισό μέτρο.
xalandri
 

Στο Κάτω Χαλάνδρι, αρκετοί δρόμοι είναι κλειστοί από τα πεσμένα δέντρα ενώ σε Χαλάνδρι, Μαρούσι και Ψυχικό η ηλεκτροδότηση δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως σε όλες τις γειτονιές.

Ανεβαίνοντας προς την περιοχή των Μελισσίων, εκατοντάδες πολίτες έχουν πάρει τα φτυάρια και έχουν βγει στους δρόμους προκειμένου να ανοίξουν μια δίοδο διαφυγής από τους χιονισμένους δρόμους.

Εκτός από φτυάρια, οι κάτοικοι των Βορείων Προαστίων έχουν επιστρατεύσει μαγκούρες και μπατόν καθώς τα πεζοδρόμια θυμίζουν παγοδρόμια.
nea-smyrni
Κλείσιμο
 
Όπως καταγγέλουν στο protothema.gr, αν και σήμερα δεν περάσουν εκχιονιστικά μηχανήματα να ανοίξουν το δρόμο ούτε αύριο θα καταφέρουν να πάνε στις δουλειές τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο στη λεωφόρο Συγγρού - Δύο τραυματίες

Συνεδριάζουν οι ειδικοί για τα μέτρα: Οι 3 παράγοντες που θα κρίνουν παράταση ή άρση

Κλειστά σχολεία χωρίς τηλεκπαίδευση σήμερα στις πληγείσες περιοχές - Τι ισχύει για τα Πανεπιστήμια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης