Χιόνια-Κακοκαιρία Ελπίς: Ούτε αύριο θα γίνει τηλεκπαίδευση στα κλειστά σχολεία

Χιόνια-Κακοκαιρία Ελπίς: Ούτε αύριο θα γίνει τηλεκπαίδευση στα κλειστά σχολεία

Στα σχολεία που είναι κλειστά δεν θα διενεργηθούν self test  - Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στις μη πληγείσες περιοχές

sxoleia_xioni
Χωρίς μαθήματα και αύριο Τετάρτη για τους μαθητές όλων των σχολείων στις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία. Οπως αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας δεν θα γίνει και αύριο τηλεκπαίδευση , με δοδομένο ότι κηρύχθηκε γενική αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα από την κυβέρνηση προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοιες δυσάρεστες καταστάσεις με τις χθεσινές.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κόπτσης δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας καθώς δεν υπάρχει ούτε διοικητικό ούτε τεχνικό προσωπικό για την υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης, λόγω της κήρυξης ειδικής κινητοποίησης από την Πολιτική Προστασία.

Στις περιοχές που δεν έχουν πληγεί τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.
Για τη διενέργεια σελφ τεστ όπου έχει ανασταλεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων , θα δοθούν νέες οδηγίες από το υπουργείο Παιδείας.
Την απόφαση για κλειστά σχολεία και αύριο Τετάρτη στην Αττική έλαβε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης . Όπως ανακοινώθηκε τα σχολεία θα μείνουν για άλλο ένα 24ωρο κλειστά και δεν θα γίνει ούτε τηλεκπαίδευση αφού για την Αττική παρατάθηκε η γενική αργία. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Αττική.

Ειδήσεις σήμερα:

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αυτεπάγγελτη έρευνα για την ακινητοποίηση των αμαξοστοιχιών και διοικητικό πρόστιμο €100.000


Αττική Οδός: Μετά το φιάσκο με την ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών, ο λογαριασμός για την εταιρεία που ζητούσε αποζημιώσεις - μαμούθ


Αποκαλυπτικό video: Εκχιονιστικά στην Αττική Οδό χωρίς αλυσίδες και σωστά λάστιχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης