Χιόνια στη Αθήνα - Κακοκαιρία «Ελπίς»: Δεν θα λειτουργήσουν αύριο οι λαϊκές αγορές στην Αττική
Κλειστά θα παραμείνουν και την Τετάρτη τα καταστήματα και οι τράπεζες στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Ευβοίας - Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και βενζινάδικα
Με κοινή απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και της διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών της περιφέρειας Αττικής αναστέλλεται πλήρως η λειτουργία των λαϊκών αγορών εντός της Περιφέρειας Αττικής για αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου λόγω της κακοκαιρίας.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών δηλώνει ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα επανέλθει με σχετικές ανακοινώσεις για τις επόμενες ημέρες εφόσον υπάρξουν αλλαγές.
Νωρίτερα, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων είχε ενημερώσει πως και αύριο θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθόλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Ευβοίας.
Εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.