Χωρίς τέλος η ταλαιπωρία των εγκλωβισμένων στην Αττική Οδό: Άνθρωπος λιποθύμησε από το κρύο στον προαστιακό

Χωρίς τέλος η ταλαιπωρία των εγκλωβισμένων στην Αττική Οδό: Άνθρωπος λιποθύμησε από το κρύο στον προαστιακό

Παιδάκια είναι κουκουλωμένα με κουβέρτες, ξαπλωμένα στα σκαλιά του προαστιακού - Εκατοντάδες άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι μεταξύ αεροδρομίου και προαστικού, καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί τρόπος να μεταφερθούν στα σπίτια τους

5490196
Απίστευτη είναι η ταλαιπωρία των ανθρώπουν που παραμένουν για ώρες εγκλωβισμένοι στην Αττική οδό λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» που σαρώνει από χθες την χώρα.

Χωρίς νερό, φαγητό και θέρμανση για σχεδόν 24 ώρες, οι άνθρωποι ζουν πραγματικά εφιαλτικές στιγμές.

«Άρχισα να έχω σπασμούς από το κρύο», ανέφερε εγκλωβισμένη στην τηλεόραση του OPEN.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chej8kk0gjw9-se)


Tην ίδια στιγμή εγκλωβισμένος εξήγησε στο Twitter πως αργά το βράδυ της Δευτέρας, τους δόθηκε η οδηγία να βγουν από τα αυτοκίνητά τους και να πάνε με τα πόδια στο προαστιακό για να τους παραλάβει το τρένο και να τους πάει είτε  προς αεροδρομιο είτε προς Πειραιά.

Ωστόσο, όπως αναγέρει ο ίδιος, πολλοί από αυτούς παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα εγκλωβισμένοι μεταξύ αεροδρομίου και προαστικού, καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί τρόπος να μεταφερθούν στα σπίτια τους και όλα αυτά την ώρα που οι θερμοκρασίες βρίσκονται υπό του μηδενός.

Κλείσιμο


Μάλιστα ένας από τους εγκλωβισμένουν ανέφερε στο Twitter ότι τους δόθηκαν κουβέρτες από τον στρατό αργά το βράδυ της Δευτέρας, αλλά όπως καταγγέλλει, το προσωπικό του προαστιακού αρνήθηκε να βάλει στο γράφειο όσους κρύωναν, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να λιποθυμήσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης