Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί σε βασικούς κόμβους της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα»
Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε βασικούς κόμβους της Αττικής ανακοίνωσε η Τροχαία, εξαιτίας των επιπτώσεων από την κακοκαιρία «Ελπίδα.
Αναλυτικότερα, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στη Δ.Π.Λ. Υμηττού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στην Περιφερειακή Αιγάλεω και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορίας των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Από την περιουσία και την επιχειρησιακή συνέχεια μέχρι την ψηφιακή δραστηριότητα, τα προγράμματα My Business First και My Business Cyber Protection της Eurolife FFH προσφέρουν σύγχρονες λύσεις ασφάλισης στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.